Manisaspor'un Konuğu Samsunspor - Son Dakika
Güncel

Manisaspor'un Konuğu Samsunspor

Ptt 1'inci Lig'de Orduspor ve Gaziantep Büyükşehir Belediyespor galibiyetlerinin ardından gelen Osmanlıspor yenilgisine rağmen moralini bozmayan Manisaspor, alt sıralardan kurtulma yolundaki en önemli sınavlarından birinde bugün Samsunspor'u konuk edecek.

06.12.2014 13:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ptt 1'inci Lig'de Orduspor ve Gaziantep Büyükşehir Belediyespor galibiyetlerinin ardından gelen Osmanlıspor yenilgisine rağmen moralini bozmayan Manisaspor, alt sıralardan kurtulma yolundaki en önemli sınavlarından birinde bugün Samsunspor'u konuk edecek. Manisa 19 Mayıs Stadı'nda saat 13.30'da başlayacak karşılaşmayı Mustafa Aydın yönetecek. Haftaya 10 puanla 17'nci sırada giren Ege temsilcisi, 19 puanla 9'uncu basamaktaki rakibini yenip, çıkışını sürdürmek için çabalayacak.

Siyah beyazlı ekipte sakatlığı devam eden Gökdeniz ve Barbaros dışında eksik bulunmazken, bu karşılaşmada tribün desteğinin büyük önem taşıdığını söyleyen Başkan Abdullah Mergen, "Akhisar Belediyespor kupa maçında takımına sahip çıkan taraftarımızın, bu kritik müsabakada da bizi yalnız bırakmayacağına inanıyorum" ifadesini kullandı. Yönetim bilet fiyatlarını kapalı tribün için 15, maraton ve misafir tribünü için 5, VIP tribünü için 20 olarak açıkladı. - Manisa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Manisaspor'un Konuğu Samsunspor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement