Manisaspor'un Olağanüstü Genel Kurulu Ertelendi - Son Dakika
Spor

Manisaspor'un Olağanüstü Genel Kurulu Ertelendi

PTT 1. Lig'e yükselen Manisaspor'un olağanüstü genel kurulu, çoğunluk sağlanamayınca ertelendi.

18.06.2016 18:23

PTT 1. Lig'e yükselen Manisaspor'un olağanüstü genel kurulu, çoğunluk sağlanamayınca ertelendi.

Manisa Kenan Evren Sanayi Sitesi Esnaf Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Sosyal Tesisleri'nde toplanması planlanan genel kurul dolayısıyla geniş güvenlik önlemleri alındı. Üyeler, imza karşılığı giriş kartlarını alarak kontrol noktasından geçirildi ve toplantı salonuna alındı.

Yaklaşık 150 delege salona girerken, üyelik kayıtlarının silindiğini öne süren bir grup, hazirun listesindeki imzaları avukatları kanalıyla saymak istedi.

Yeterli üye sayısına ulaşılamadığı gerekçesiyle genel kurulun yapılamayacağı belirtildi.

Bu sırada kulüp yöneticileriyle üyeler arasında tartışma yaşandı.

Salonda görevli polislerin müdahale etmesiyle tartışma yatıştırıldı ancak bu arada oluşan karmaşada hazirun listesinin kaybolduğu iddia edildi.

Gazetecilere açıklama yapan Manisaspor Kulüp Başkanı Abdullah Mergen, genel kurulun yeterli çoğunluk sağlanamadığı gerekçesiyle ertelendiğini söyledi.

Genel kurulu rakiplerinin provoke ettiğini ifade eden Mergen, "Olanlar haftalar öncesinden planlanan provokatif hareketlerdi. İmzalı üye listelerini de çaldılar, gasp ettiler. Şu an itibariyle hukuki süreci başlatacağım. Burası dağ başı değil, bunun hesabını da soracağız. İçeriye, dışarıya, her yere girdiler, provoke ettiler. Bu Manisa'da hiç görülmemiş bir şey. Bir hafta sonra yine buradayız, aslanlar gibi kongremizi yapacağız." diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Manisaspor'un Olağanüstü Genel Kurulu Ertelendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement