Manisaspor'un Transfer Yasağı Kaldırılamadı - Son Dakika
Güncel

Manisaspor'un Transfer Yasağı Kaldırılamadı

Manisaspor\'un Transfer Yasağı Kaldırılamadı

PTT 1'inci Lig'de mücadele edecek Manisaspor'un yaklaşık 2.5 milyon TL'yi bulan transfer yasağını kaldıramadığı ortaya çıktı.

06.08.2016 13:26

PTT 1'inci Lig'de mücadele edecek Manisaspor'un yaklaşık 2.5 milyon TL'yi bulan transfer yasağını kaldıramadığı ortaya çıktı. Geçen sezon 2'nci Lig'de şampiyon olan kadrosunu büyük ölçüde koruyan ve ardından birçok transfere imza atan Manisaspor'da Başkan Abdullah Mergen, yasağı kaldırmak için kaynak arayışısında başarılı olamadı. Futbolcularla ön protokol imzalayan Manisaspor'un lisans sorunuyla karşı karşıya geldiği ve ligin ilk haftasında oynanacak Elazığspor karşılaşmasına U21 takımı takviyeli kadroyla çıkabileceği belirtildi.

Camia ve futbolcuların bu gelişmelerden rahatsızlık duyduğu ifade edilirken, Mergen'in parayı ödeyeceğine dair garanti verdiği iddia edildi. Hazırlıklarını Kızılcahamam'da sürdüren Ege ekibinde, prensip anlaşmasına varılan kaleci Kurutuluş Yurt ve sağ bek Kemal Cingirt takımla idmanlara katıldı. Teknik Direktör Mehmet Altıparmak, çalışmaların çok iyi geçtiğini belirterek, "Takımda istek ve arzu çok iyi. Lige kadar tam olarak hazır hale geleceğiz" dedi. - Manisa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Manisaspor'un Transfer Yasağı Kaldırılamadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement