Muğla'da Mantar Toplarken Kaybolan Adamı Afad Buldu - Son Dakika
Güncel

Muğla'da Mantar Toplarken Kaybolan Adamı Afad Buldu

Muğla\'da Mantar Toplarken Kaybolan Adamı Afad Buldu

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde, arkadaşı ile mantar toplamaya giden ve bir süre sonra kaybolan 39 yaşındaki Cemil Dokgöz, AFAD ekipleri tarafından yaralı halde bulundu.

15.11.2015 23:03  Güncelleme: 00:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muğla'nın Köyceğiz İlçesi'nde, arkadaşı ile mantar toplamaya giden ve bir süre sonra kaybolan 39 yaşındaki Cemil Dokgöz, AFAD ekipleri tarafından yaralı halde bulundu.

Olay, bugün öğle saatlerinde Ağla Yayla Mahallesi Bayırtepe Mevkiinde meydana geldi. Cemil Dokgöz ile arkadaşı mantar toplamak için Sandıraz Dağı'na çıktı. İki arkadaş bir süre sonra birbirlerinden ayrılarak mantar aramaya devam etti. Dokgöz'den uzun süre haber alamayan arkadaşı durumu jandarmaya bildirdi. İhbar üzerine gelen jandarma ekipleri bölgede yaptıkları aramada Dokgöz'e ulaşamayınca AFAD ve UMKE'den yardım istedi. Bölgede yaklaşık 5 saatlik bir çalışma yapan AFAD ile UMKE ekipleri Dokgöz'ü saat 20.00 sıralarında ayağı kırılmış olarak buldu. Sağlık ekiplerinin yaptığı müdahalenin ardından ambulansla Köyceğiz Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Dokgöz, buradan Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Tedaviye alınan Dokgöz'ün sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. - Muğla

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Muğla'da Mantar Toplarken Kaybolan Adamı Afad Buldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement