Mardin'de "Sürdürülebilir Turizm Projesi" Toplantısı - Son Dakika
Yerel

Mardin'de "Sürdürülebilir Turizm Projesi" Toplantısı

Mardin'de "Sürdürülebilir Turizm Projesi" toplantısı düzenlendi.

03.07.2014 17:00

Mardin'de "Sürdürülebilir Turizm Projesi" toplantısı düzenlendi.

Mardin Valiliği Toplantı Salonunda Mardin Valisi Mustafa Taşkesen başkanlığındaki toplantıya Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı temsilcisi Esra Hatimoğlu, Artuklu Belediye Eş Başkanı Sevinç Bozan, Dicle Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Tabip Gülbay ve projenin uzmanları ile sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.

Toplantının açılışında konuşan Vali Taşkesen, projenin 3. toplantısını gerçekleştirdiklerini bu toplantıda, ilerleme ve izleyen 6 aylık dönemde atılacak adımların konuşulacağını kaydetti.

Yerli ve yabancı turisti memnun etmenin herkesin görevi olduğunu ve bunun için kolektif bir çalışmaya ihtiyaç duyulduğunu kaydeden Taşkesen, kendisinden önceki dönemlerde görev yapan meslektaşlarının önemli çalışmalara imza attıklarını kendilerine ve  projede emeği geçen herkese teşekkür ettiğini söyledi.

Açılış konuşmasının ardından toplantı basına kapalı devam etti.

9,2 milyon Avro maliyetli Proje, AB Katılım Öncesi Mali Yardım Aracı (IPA) çerçevesinde Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından yürütülen Bölgesel Rekabet Edilebilirlik Operasyonel Programı çerçevesinde finanse ediliyor.

Valilik öncülüğünde uygulanan proje kapsamında sürdürülebilir bir turizm stratejisi, uygulanabilir bir aksiyon planı ve etkin bir yönetişim modeli geliştiriliyor. - Diyarbakır

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Mardin'de 'Sürdürülebilir Turizm Projesi' Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement