Mardin'de Sürdürülebilir Turizmin Geliştirilmesi Teknik Yardım Projesi - Son Dakika
Yerel

Mardin'de Sürdürülebilir Turizmin Geliştirilmesi Teknik Yardım Projesi

Mardin\'de Sürdürülebilir Turizmin Geliştirilmesi Teknik Yardım Projesi

Mardin’de ’Sürdürülebilir turizmin geliştirilmesi teknik yardım projesi’ kapsamında otel ve restoranlara yönelik düzenlenen eğitim sonrasında eğitim katılım sertifika dağıtım töreni düzenlendi.

09.04.2015 14:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mardin'de 'Sürdürülebilir turizmin geliştirilmesi teknik yardım projesi' kapsamında otel ve restoranlara yönelik düzenlenen eğitim sonrasında eğitim katılım sertifika dağıtım töreni düzenlendi.

Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından finanse edilen Mardin'de sürdürülebilir turizmin geliştirilmesi teknik yardım projesi kapsamında otel ve restoranlara yönelik olarak hizmet kalitesini iyileştirme amacıyla düzenlenen eğitimler kapsamında eğitim katılım sertifika dağıtım töreni düzenlendi.

Törene Mardin Valisi Ömer Faruk Koçak, Vali Yardımcısı Ali Güldoğan, Kültür ve Turizm İl Müdürü Alaaddin Aydın, proje ekip lideri Mıchael Jay, proje kilit uzmanı Gökhan Menteş ve çok sayıda davetli katıldı.

Törende bir konuşma yapan Mardin Valisi Koçak, Mardin'in kalkınmasında öncelikli olarak turizmin etkili olduğunu belirterek, "Özellikle yapılan çalışmalarla bu kadar kaliteli sonuçların ortaya çıkması kolay bir iş değildir. Ama bu bize şunu da gösteriyor ki, kalkınmasını üç temel hedefle sağlayan Mardin'in birincisi turizm olmak üzere ticaret ve tarımdır. Bana göre Mardin'in kalkınmasında ana öncelikli olarak turizmdir. Turizmin diğer sektörlere sağlayacağı katkıda oldukça yüksektir. Bu nedenle öncelikli hedefimiz turizm olmalıdır. İlimizin kalkınması ve turizmin gelişmesi için kendi içerisinde önemli değişimler göstermesi gerekmektedir. Bu amaçla eğitimlere katılarak değişime destek sağlayan arkadaşlarıma emeklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum" dedi.

Konuşmaların ardından katılımcılara sertifikaları dağıtıldı. - MARDİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mardin'de Sürdürülebilir Turizmin Geliştirilmesi Teknik Yardım Projesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement