Mario Gomez, Terör Saldırıları Nedeniyle Takımdan Ayrılacak - Son Dakika
Spor

Mario Gomez, Terör Saldırıları Nedeniyle Takımdan Ayrılacak

Habertürk gazetesi yazarı Meriç Müldür, "Mario Gomez, para pul veya kariyer nedeniyle değil, terör saldırılarından korktuğu için takımdan ayrılacak." yazdı.

06.05.2016 14:17  Güncelleme: 14:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş'ın golcü futbolcusu Mario Gomez'in Türkiye'de yaşanan terör saldırıları nedeniyle takımdan ayrılmak istediği ortaya çıktı. Habertürk gazetesi yazarı Meriç Müldür, kulübün önemli kaynaklarından aldığı bilgiyi yazısına taşıdı.

Müldür, Mario Gomez'in terör saldırıları nedeniyle Beşiktaş'tan ayrılmak istediğini söyledi.

İşte o yazı:

15 gündür tuttuğum haberi bugün yazıyorum. Son günlerde basının en önemli gündem maddelerinden biri oldu. Beşiktaş ve Mario Gomez. Herkes çok şeyi yazdı, konuştu. Bu saatten sonra benim yazmam da bir şey değiştirmez.

SEVİYOR, SEVİLİYOR AMA...

Sezon bitince işin rengi elbette değişebilir de mevcut duruma göre Mario Gomez, Beşiktaş'tan ayrılıyor. Ama ayrılma nedeni para pul, daha üst düzey bir takım, kariyer değil. Beşiktaş'tan bir sene içinde kazandığı para 5.5 milyon Euro'yu buldu. Kazancından da takım arkadaşlarından da camiadan da taraftarın sevgisinden de son derece memnun. Seviyor, seviliyor. Yine de gidiyor. Ayrılmak istiyor çünkü terörden korkuyor. Bu bilgi net. Bu transferde en yetkili iki ağız varsa onlardan alınmış bilgi.

BEŞİKTAŞ YÜZDE 40 PAY ALACAK

Gomez zaten Beşiktaş'a vereceğini verdi. EURO 2016 Beşiktaş için şans, Gomez için fırsat oldu. Yeniden Alman Milli Takım forması giyme olasılığı Gomez'in bu sezonki performansının anahtarı. Kalsa bile gelecek sezon aynı verimde oynamaz. Üstelik Beşiktaş çok karlı ve iyi bir transfer yaptı Gomez'i alarak.

Fiorentina dışında bir kulübe gitse bile, (ki öyle olacak) Beşiktaş bu transferden de yüzde 40 pay alacak. Gomez'in bonservisi Fiorentina'da ve sezon bitince mecburen İtalyan kulübüne dönecek. Fakat orada kalmayacak. Bu düşüncesini İtalyan kulübüne de iletmiş durumda. Ya Almanya ya da İngiltere liginde bir kulübün yolunu tutacak. En azından şu anki planı böyle. EURO 2016 performansı da atacağı imzada belirleyici rol oynayacak.

Mario Gomez, Terör Saldırıları Nedeniyle Takımdan Ayrılacak

Son Dakika Spor Mario Gomez, Terör Saldırıları Nedeniyle Takımdan Ayrılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (24)

  • CEREN KAPLAN : HAYIR GİTMESİN O BİZİM GOLCÜMÜZ BİZ ONU SEVİYORUZ LÜTFEN GİTMESİN 12 0 Yanıtla
  • komando: defol git lan korkak 6 6 Yanıtla
  • OĞUZ TÜRKOĞLU: Maria gömez gitmez. Okadar korkakmi? 9 1 Yanıtla
  • Bahoz23: Bugun Hain Pusu, Kara Gun, Alcak Saldiri, Kara Pazar Haberleri Neden Yok :) 5 3 Yanıtla
  • harun: adam haklı ne yani bizim gibi mal mal ölümümü beklesin bizdeki koyunlar düşünemeyebilirler normal ama hayata bir kere geliniyor adam da işi şansa bırakmıyor 7 1 Yanıtla
  • GS: BJK aldı adam etti,şimdide nasıl kaçsam diye bahane uyduruyor!!! 5 2 Yanıtla
  • Bjk 1903: Turkiyede Sikenin KRALlNl 7BAHCE ve 6SARAY yapmistir bunlarin Sahidi bile var yukardaki ALLAH goruyor AZİZEYİ 5 1 Yanıtla
  • VOLKAN: Bjk sistem oyunu arkadaşlar bakın en yakın örneğini verim size almeida pas pas vur ver al kaç nerde şimdi gomez gider başkası gelir gelende gomez gibi 3.4 pozisyonda bir atıcaksa orasını bilmem 5 0 Yanıtla
  • ömer: adam bile anlamış bu ülkede yaşanmayacağını 0 5 Yanıtla
  • SD: KÜÇÜK TAKIMLAR BÜYÜK STRESLERİ KALDIRAMAZLAR ARALARINDA KAVGA EDERLER. GOMEZ GİBİ KORKAK DAVRANAN BAŞKA HANGİ TAKIMDA VAR :) VAN PERSİE , SNEİJDER , ETO , NANİ BUNLAR NEDEN KAÇMIYOR ONLARIN SANKİ PARAYA ÇOK İHTİYACI VAR YILDIZINI PARLATTI BJK Yİ KULLANDI GİDİYOR İŞTE :) 2 3 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement