Marmara Derebeyleri Karabük'e Çıkarma Yaptı - Son Dakika
Spor

Marmara Derebeyleri Karabük'e Çıkarma Yaptı

Marmara Derebeyleri Karabük\'e Çıkarma Yaptı

PTT 1. Lig takımı Yeni Malatyaspor’un taraftar grubu Marmara Derebeyleri takımlarını Karabük deplasmanında da yalnız bırakmadı.

13.09.2015 14:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PTT 1. Lig takımı Yeni Malatyaspor'un taraftar grubu Marmara Derebeyleri takımlarını Karabük deplasmanında da yalnız bırakmadı.

Geçen hafta İstanbul'da dernek binalarının açılışını gerçekleştiren Marmara Derebeyleri, Karabükspor maçı için büyük bir organizasyon gerçekleştirdi.

İstanbul ve çevre illerden gelen 500'e yakın taraftarla Karabük'e giden Marmara Derebeyleri, zorlu deplasmanda takımlarının en büyük itici gücü oldu.

Yeni Malatyaspor'u hiçbir deplasmanda yalnız bırakmadıklarını belirten Marmara Derebeyleri Taraftarlar Derneği Başkanı Feyzullah Ödemiş, takımlarının her zaman yanında olacaklarını söyledi. Geçen hafta yeni dernek binalarını açtıklarını belirten Ödemiş, "Marmara Derebeyleri olarak, Malatya'daki taraftar grubumuzla sürekli istişare halindeyiz. Murat Soysal başkanımızın bize fazlasıyla desteği oluyor. Kendisine teşekkür ediyoruz. Bu sezon takımımızı deplasman maçlarında yalnız bırakmamak için elimizden geleni yapacağız. Özellikle İstanbul'a yakın deplasmanlarda takımımızın yanında olmak istiyoruz. Bu doğrultuda Karabük maçı için bir organizasyon yaptık. İstanbul'daki Malatyalılar büyük ilgi gösterdiler. Umarım bu sezon taraftarının da desteğini arkasına alan takımımız ligi istenilen yerde bitirir" dedi. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Marmara Derebeyleri Karabük'e Çıkarma Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement