Marmaris 3. Tiyatro Günleri - Son Dakika
Kültür Sanat

Marmaris 3. Tiyatro Günleri

Marmaris 3. Tiyatro Günleri kapsamında "Adalet Sizsiniz" adlı tiyatro oyunu sahnelendi.

15.03.2016 23:30

Marmaris 3. Tiyatro Günleri kapsamında "Adalet Sizsiniz" adlı tiyatro oyunu sahnelendi.

Tiyatro günlerinin ilk gününde "Adalet Sizsiniz" adlı oyunun yazarı Ümit Denizer ile oyuncular Rutkay Aziz ve Taner Barlas, söyleşide sanatseverlerle buluştu.

Marmaris Belediyesi Kültür ve Sanat Evi'ndeki söyleşide konuşan Rutkay Aziz, Marmaris'te bulunmaktan çok mutlu olduğunu dile getirerek, "Böylesine tiyatro günlerinin, etkinliklerinin olması bize mutluluk veriyor" dedi.

Oyuncu Taner Barlas, yıllar önce "Vesaire Vesaire" filmini çekmek için Rutkay Aziz ile Marmaris'e geldiklerini ifade ederek, "Bir oyunla buraya tekrar gelmekten çok mutluyuz" diye konuştu.

Söyleşinin ardından Marmaris Belediyesi çok amaçlı salonda "Adalet Sizsiniz" adlı tek perdelik tiyatro oyunu sahnelendi. Sanatseverlerin ilgi gösterdiği oyunun sonunda Marmaris Belediye Başkan Yardımcısı İsmet Kamil Öner, oyunculara ve oyun yazarına plaket verdi.

Ümit Denizer'in kaleme aldığı, Aysa Prodüksiyon Tiyatrosu tarafından sahneye konulan oyun, yargının yanlış karar verdiği üç tarihi olayı sahneye taşıyor. Tiyatro günleri 19 Mart'ta sona erecek.

Kaynak: AA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement