Marmaris Tatilcilere Yunuslardan Bayram Sürprizi - Son Dakika
Güncel

Marmaris Tatilcilere Yunuslardan Bayram Sürprizi

Marmaris Tatilcilere Yunuslardan Bayram Sürprizi

Tatilcilere yunuslardan bayram sürprizi Ali GÜNDOĞAN / MARMARİS (Muğla), (DHA)- MUĞLA'nın Marmaris İlçesi'ne bayram tatili için gelenler, güzel bir sürprizle karşılaştı.

23.09.2015 10:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tatilcilere yunuslardan bayram sürprizi

Ali GÜNDOĞAN/ MARMARİS (Muğla), (DHA)- MUĞLA'nın Marmaris İlçesi'ne bayram tatili için gelenler, güzel bir sürprizle karşılaştı. Yaz boyunca aralıklarla Marmaris kıyılarına gelen iki yunus, tatilcilerle oynadı. Yunuslarla birlikte yüzen ve hatıra fotoğrafı çektiren tatilciler, unutamayacakları bir anı yaşadı.

Marmaris Körfezi'ne yaz boyunca aralıklı gelen iki yunus, bu sefer bayram tatili için kentte olanlara sürpriz yaptı. Kemal Elgin Bulvarı Uzunyalı Mevkii'nde denize girerek güneşlenen tatilciler, kıyıya 20 metre açıktan gelen mesafeden sesleri duydu. O yöne bakılınca iki yunusun bölgede gezindiğini gördü. Bunun üzerine tatilciler yüzerek ya da deniz bisikletleriyle bölgeye yöneldi. Yunusların kaçmadığını fark eden tatilciler, hatıra fotoğrafı çektirdi. Bazı tatilciler de yüzgecine tutunduğu yunusla birlikte yüzdü. Bir saat boyunca tatilcilerle yüzüp oyunlarına karşılık veren yunuslar, mavi suların derinliklerinde gözden kayboldu.

Yunuslarla yüzen İhsan Özbay, "Denizden sanki biri seslerle çağırıyordu. Gelen seslere doğru giderken bir anda yanımda iki yunus belirdi. Yunuslara yaklaştığımda kaçmayınca sevmeye başladım. Yüzgeç ve sırtını kaşıdıkça daha çok yaklaştılar. Beraber uzunca bir süre yüzdük. Hatta dibe daldık. Herkesin yaşaması gereken güzel bir duygu. Plajda bulunanlar yunus olduğunu öğrenince akın etti ve hatıra fotoğrafı çektirdiler" dedi.

(Tür: Yurt)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Marmaris Tatilcilere Yunuslardan Bayram Sürprizi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement