Marmaris'te Engelli Çocuklara Yeni Yıl Kutlaması - Son Dakika
Yerel

Marmaris'te Engelli Çocuklara Yeni Yıl Kutlaması

Marmaris'te düzenlenen yeni yıl kutlamasında engelli çocuklar ve aileleri eğlendi.

20.12.2014 16:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Marmaris'te düzenlenen yeni yıl kutlamasında engelli çocuklar ve aileleri eğlendi.

Marmaris Engelliler Sosyal Yardımlaşma, Dayanışma, Eğitim ve Kültür Derneği (MENDER), engelli çocuklara için yeni yıl kutlaması düzenledi.

Marmaris Belediyesi Çok Amaçlı Salonu'nda gerçekleşen etkinliğe Marmaris Belediye Meclisi üyeleri, MENDER Başkanı Şennur Ünlü, Eski Armutalan Belediye Başkanı Muhammet Ünlü, Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar'ın eşi Sevgi Acar, engelli çocuklar ile ailelerinin yanı sıra ilçedeki rehabilitasyon merkezlerinin yöneticileri, eğitmenleri, Marmaris Kent Konseyi üyelerinin de aralarında bulunduğu çok sayıda davetli katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Ünlü, derneklerinin kurulduğundan bu yana özel çocuklar ile aileleri için düzenlediği ve geleneksel hale getirdiği yılbaşı kutlaması dolayısıyla bir kez daha toplanmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Derneğe ve etkinliklerine katkıda bulunan hayırseverlere teşekkür eden Ünlü, daha sonra söz konusu katkıları sağlayanlara teşekkür plaketi verdi.

Konuşmanın ardından sahneye çıkan yerel sanatçılar Asuman ve Meftun'un şarkıları etkinliğe renk kattı. Engelli çocuklar, aileleriyle müzik eşlinde dans etti. - Muğla

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Marmaris'te Engelli Çocuklara Yeni Yıl Kutlaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement