Marmaris'te Tatilcilerin Dönüşü Başladı - Son Dakika
Güncel

Marmaris'te Tatilcilerin Dönüşü Başladı

Marmaris\'te Tatilcilerin Dönüşü Başladı

Marmaris'te tatilcilerin dönüşü başladıMUĞLA'nın Marmaris ilçesine bayram tatili için gelenlerin dönüş yolculuğunun başlamasıyla boşalan plajlar, yabancı turistlere kaldı.

08.07.2016 19:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Marmaris'te tatilcilerin dönüşü başladı

MUĞLA'nın Marmaris ilçesine bayram tatili için gelenlerin dönüş yolculuğunun başlamasıyla boşalan plajlar, yabancı turistlere kaldı.

Ramazan Bayramı'nda Marmaris'e tatil için gelenler bugün öğleden sonra yola çıkmaya başladı. Otellerden araçlarıyla ayrılan tatilciler, şehir merkezi ve Yeni Datça Yolu'nda beş kilometrelik uzun kuyruklar oluşturdu. Şehir merkezinde trafik ışıkları ve kontrolsüz geçişler nedeniyle tatilciler iki kilometrelik yolu 20 dakika da geçebildi. Tatilcilerin çoğunluğunun ilçeden ayrılması ile plaj, restoran ve sokaklar yabancı turistlere kaldı. Tatilciler nedeniyle yer bulamayan yabancı turistler, plajlarda yoğunluğun azalmasıyla deniz ve güneşin tadını çıkardı. Bazıları şezlonglarını denize çekerek güneşlenirken, kimileri sakinliği fırsat bilip kitap okumayı tercih etti. Su sporlarında yoğunluğun bitmesiyle turistler jet-ski, muz ve deniz paraşütü sporuyla heyecan yaşadı. Arap turistler, restoran ve kafeteryaların boşalmasıyla eğlence düzenledi. Bir restoranı kapatan Arap turistler, ülkelerine özgü hareketli müzikler eşliğinde dans ederek eğlendi.

Güney Ege Turistik Otelciler Birliği (GETOB) Başkanı Bülent Bülbüloğlu, "Son 20 yılın en yoğun bayram tatilini geçirdik. Tatilcilerin bir kısmı eve dönüşe başladı, bir kısmı ise hafta sonu dönecek. Bayram sonrası için de iç pazardan talep mevcut" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Marmaris'te Tatilcilerin Dönüşü Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement