Marmaris'te Zabıta'dan Emtia Operasyonu - Son Dakika
Yerel

Marmaris'te Zabıta'dan Emtia Operasyonu

Marmaris\'te Zabıta\'dan Emtia Operasyonu

Marmaris Belediye Zabıta Müdürlüğü, Kapalı Çarşı ve Uzunyalı’da iş yerinin önüne ürün çıkararak satış yapan işletmeleri denetledi.

12.07.2014 10:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Marmaris Belediye Zabıta Müdürlüğü, Kapalı Çarşı ve Uzunyalı'da iş yerinin önüne ürün çıkararak satış yapan işletmeleri denetledi. Denetimlerde uyarıları dikkate almayan 60 iş yerine para cezası kesildi.

Marmaris'te turizm sezonunda iş yerlerinin önüne ürün konması hem görüntü kirliliği oluşturuyor hem de yürüyüş alanlarını daraltıyor.

Marmaris Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, yoğun şikayete neden olan işletmelerin ticari emtia faaliyetini önlemek amacıyla denetimlerini sıklaştırdı.Zabıta ekipleri Kapalı çarşı ve Uzunyalı bölgesinde denetim gerçekleştirdi. iş yerlerinin önüne yasaya aykırı şekilde ürün konulmaması için uyarılarda bulundu.Denetimlerini sürdüren zabıta ekipleri, uyarıya rağmen ticari emtia faaliyetine devam eden 60 iş yerine 189'ar lira para cezası kesti.

Zabıta ekipleri Kapalı çarşıda yaptığı denetimde, iş yerlerinin önündeki tezgahlara konan ve kapı üstlerine asılan ürünleri toplattı. Ürününü kaldırmayan bir iş yerine de cezai işlem uygulandı. Denetimlerin etkin bir şekilde süreceği bildirildi. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Marmaris'te Zabıta'dan Emtia Operasyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement