Marmaris'teki Trafik Kazası - Son Dakika
Yerel

Marmaris'teki Trafik Kazası

Kazada hayatını kaybeden 23 yaşındaki Gamze Gül'ün üniversitesi öğrencisi olduğu, beyaz eşya bayiliği yapan arkadaşıyla eğlenceden döndükleri öğrenildi.

02.01.2015 16:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Marmaris'teki trafik kazasında üniversite öğrencisi kız hayatını kaybetti.

Marmaris- Datça karayolunun Yeşildeniz mevkisinde kontrolden çıkan otomobilin takla atması sonucu meydana gelen kazada yaşamını yitiren Gamze Gül'ün (23) Pamukkale Üniversitesi antrenörlük bölümünde eğitim gördüğü öğrenildi. Gül, kaza sırasında araçtan fırlamış ve olay yerinde ölmüştü.

Cumhuriyet savcısının incelemesini ardından Marmaris Devlet Devlet Hastanesi Morguna götürülen Gül'ün cenazesi, otopsinin ardından ailesine teslim edildi.

Kazada ağır yaralanan ve önce Marmaris Devlet Hastanesine kaldırılan, ardından Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edilen İçten ise hayati tehlikeyi atlatması dolayısıyla normal servise alındı.

Datça'da yaşayan ve beyaz eşya bayisi olan Çağdaş İçten (22) ve arkadaşı Gül, eğlenmek için Marmaris'e gelmiş, dönüş yolunda İçten'in kullandığı Gül'ün babasına ait 48 R 6366 plakalı otomobil, kontrolden çıkarak takla atmıştı. Kazada Gül, yaşamını yitirmişti. - Muğla

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Marmaris'teki Trafik Kazası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement