Marriott Şişli'de Sebla Çetin ile Sağlıklı Bir Yaşama Sahip Olun - Son Dakika
Güncel

Marriott Şişli'de Sebla Çetin ile Sağlıklı Bir Yaşama Sahip Olun

Marriott Şişli\'de Sebla Çetin ile Sağlıklı Bir Yaşama Sahip Olun

8 yıldır spor ve yaşam koçu olarak birçok kişinin fiziksel mucizesini gerçekleştirmesine yardımcı olan Sebla Çetin şimdi Marriott Hotel Şişli'de kendi sağlıklı dönüşümlerini başlatmak isteyenleri etkili egzersiz programlarıyla diledikleri gibi bir forma kavuşturuyor.

15.08.2016 15:31  Güncelleme: 15:37

İstanbul Marriott Hotel Şişli'nin tam donanımlı Spa ve Sağlık Merkezi'nde fitness dersleri veren Sebla Çetin yıllardır başarıyla sürdürdüğü bankacılık kariyerine 2007'de bir anda son vererek kendini spora ve sağlıklı yaşama adamış bir spor koçu. İki çocuk sahibi olduktan sonra doğum kilolarından bir türlü kurtulamayan ve kurumsal hayatın getirdiği stres ve yanlış beslenme alışkanlıklarıyla kilo almaya devam eden Sebla Çetin 9 yıl önce ani bir kararla her şeyi bir yana bırakıp, kendini mutsuz eden bu döngüden kurtulma kararı almış.

Dünyaca ünlü spor koçu Teddy Wilson'in 30 farklı sistemle genel fitness, yoga ve pilates disiplinlerini buluşturan özel programına katılıp 18 ayda 120 kilodan 60'lı kilolara kadar sağlıklı bir şekilde düşen Sebla Çetin, daha sonra NewYorker Fit'te trainer olmak için gerekli kurslara devam etmiş ve kurumun Amerika'daki merkezinden spor eğitmenliği diplomasını alarak Türkiye'ye dönüş yapmış.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Marriott Şişli'de Sebla Çetin ile Sağlıklı Bir Yaşama Sahip Olun - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement