MASKİ Mahalle Muhtarlarını Bilgilendirdi - Son Dakika
Güncel

MASKİ Mahalle Muhtarlarını Bilgilendirdi

MASKİ Mahalle Muhtarlarını Bilgilendirdi

MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Şehnaz Başaran, Saruhanlı'da mahalle muhtarları ile bilgilendirme toplantısı yaptı.

17.09.2014 10:15

Muhtarlara MASKİ hakkında bilgiler veren Şehnaz Başaran, mahallelerin sorunlarını dinledi. Başaran, MASKİ'nin düzenli ve sağlıklı bir hizmet sunabilmek için var gücü ile çalıştığını dile getirdi.

Manisa'nın Büyükşehir olması ile birlikte kurulan ve çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren MASKİ Genel Müdürlüğü, bilgilendirme toplantılarına devam ediyor. Bu kapsamda son olarak Saruhanlı'da mahalle muhtarları ile toplantı yapıldı. MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Şehnaz Başaran'ın başkanlık yaptığı toplantıya Manisa Büyükşehir Belediyesi Saruhanlı Koordinatörü Hakan Ulak, Belediye Meclis Üyesi Recep Çımat, MASKİ Daire Başkanları ve mahalle muhtarları katıldı. Toplantıda konuşan MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Şehnaz Başaran, MASKİ hakkında bilgiler verdi. Mahalle muhtarlarından istekte de bulunan MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Başaran, tüm dünyada su sıkıntılarının yaşandığını belirterek, su kullanım bilincinin önemine değindi. Başaran, muhtarların mahalle sakinlerine suları hor kullanmamaları yönünde uyarılarda bulunmalarını istedi. Başaran, MASKİ olarak bu konuda çalışmalar yaptıklarını dile getirerek, Manisa halkını bilinçlendirerek su israfının önlenmesi adına önemli adımların atılacağını kaydetti.

MASKİ var gücü ile çalışacak

Mahalle muhtarlarının su ve kanalizasyon konusunda yaşanan sıkıntıları ilçe Koordinatörlerine iletmelerini isteyen Başaran, Saruhanlı'da işlemlerin Eylül ayı itibariyle devralındığını söyleyerek, "Bundan böyle kaliteli, düzenli ve sağlıklı bir hizmeti sunabilmek için MASKİ var gücü ile çalışmalarına devam edecek" diye konuştu.

Mahallelerin sorunları dinlendi

MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Şehnaz Başaran, daha sonra mahalle muhtarlarının sorunlarını dinledi. Mahallelerde yaşanan sıkıntıları anlatan muhtarlara cevap veren Şehnaz Başaran, var olan sorunların çözülmesi adına MASKİ'nin büyük çaba sarf ettiğini dile getirerek, yaşanan sıkıntıları not aldıklarını ve çözüm bulunması için gerekli çalışmaların bir an önce yapılacağını sözlerine ekledi. MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Şehnaz Başaran bilgilendirme toplantısının ardından Manisa Büyükşehir Belediyesi Saruhanlı Hizmet Binası'na da ziyarette bulundu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel MASKİ Mahalle Muhtarlarını Bilgilendirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement