MASKİ Toplantısında Kula'nın Geleceği Masaya Yatırıldı - Son Dakika
Güncel

MASKİ Toplantısında Kula'nın Geleceği Masaya Yatırıldı

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, MASKİ Genel Müdürü yaşar Çoşkun ile görüşerek Kula'da yapılan ve yapılacak olan projeleri görüştü.

20.10.2016 14:08

Kula Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü Kula ilçesinde dev projeleri hayata geçirmeye devam ediyor. İlçe genelinde dere ıslahı, altyapı ve menfez geçişlerinde büyük projelere imza atan Kula Belediyesi MASKİ Genel Müdürlüğü devam eden projeleri incelemek ve yeni projeleri görüşmek için bir araya geldi. Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Manisa Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binasında MASKİ Genel Müdürü Yaşar Çoşkun, Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkan Yardımcısı Azmi Acıkdil ve MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Ramazan Burak Aslay ile görüşerek projeleri değerlendirdi. Görüşmelerde Başkan Tosun'a Manisa Büyükşehir Belediyesi Kula Kordinasyon İşleri Müdürü Önder Baştürk ve Kula Belediyesi Fen İşleri Müdürü Mesut Kayalı eşlik etti. Taraflar projeleri titizlikle inceleyerek değerlendirdi.

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, MASKİ Genel Müdürü Yaşar Çoşkun ile yaptığı toplantıdan memnun kaldığını belirterek, "Kula'da MASKİ ekipleri ile birlikte güzel projeler gerçekleştiriyoruz. Mahallelerdeki kanalizasyon çalışmaları, dere ıslahı, menfez geçişleri ve su sorunu olan mahallerdeki sondaj çalışmaları ile vatandaşlarımıza hizmeti ayaklarına götürüyoruz" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel MASKİ Toplantısında Kula'nın Geleceği Masaya Yatırıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement