Masmo'dan Staj Başlatma Kursu - Son Dakika
Yerel

Masmo'dan Staj Başlatma Kursu

Masmo\'dan Staj Başlatma Kursu

Antalya’nın Manavgat İlçesi’nde Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası (MASMO) tarafından muhasebeci adayları için staja başlama kursu düzenlendi.

18.08.2014 12:38

Antalya'nın Manavgat İlçesi'nde Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası (MASMO) tarafından muhasebeci adayları için staja başlama kursu düzenlendi. MASMO binasında düzenlenen 180 saat sürecek kursu tamamlayan muhasebeci adayları staj başlatma sınavına katılacak.

Konuyla ilgili olarak bilgi veren MASMO Başkanı Nezih Özgenç, "Türkiye Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler ve Yeminli Müşavirler Odaları Birliği (TÜRMOB) tarafından yapılan Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik Staj Başlatma Sınavlarına hazırlık amacıyla kurslar düzenlemekteyiz. Toplam 180 saat olan kurslarımız konularında uzman eğitimciler ve akademisyenler tarafından verilmektedir. Muhasebe mesleğinin ilk basamağı olan staja başlama sınavlarında tüm stajyer adaylarımıza başarılar diliyoruz" dedi.

Özgenç, 20 stajer adayının katıldığı kurslarda finansal muhasebe, iş hukuku, SSK Bağ-Kur mevzuatı, maliyet muhasebesi, ticaret hukuku, Türkiye finansal standartları, muhasebe denetimi, finansal tablolar analizi, meslek hukuku, vergi mevzuatı, matematik, ekonomi, maliye, İnkılap tarihi, borçlar hukuku ve temel hukuk dersleri verildiğini sözlerine ekledi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Masmo'dan Staj Başlatma Kursu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement