Matso Meclisinde Gündem Sel Felaketi - Son Dakika
Yerel

Matso Meclisinde Gündem Sel Felaketi

Matso Meclisinde Gündem Sel Felaketi

Antalya’nın Manavgat ilçesinde Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) ekim ayı olağan meclis toplantısı Kerim Erdem başkanlığında gerçekleşti.

31.10.2014 11:01

Antalya'nın Manavgat ilçesinde Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) ekim ayı olağan meclis toplantısı Kerim Erdem başkanlığında gerçekleşti.

2014 yılı Ekim ayı gelir ve gider bütçesi görüşülerek onaylandığı toplantıda MATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş, oda faaliyetleri ve gündemle ilgili açıklamalarda bulundu. Boztaş, ilçede geçtiğimiz günlerde yaşanan sel felaketinin doğal bir afet olduğunu belirterek ev ve iş yerleri zarar gören vatandaşlara şefkat elinin uzanması gerektiğini söyledi. İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD), Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT ekipleri ve Manavgat Belediyesi görevlilileri ile gönüllü olarak çalışan herkese teşekkür eden Boztaş, Manavgat halkına geçmiş olsun dileğinde bulundu. Boztaş, "Sel ve su baskınlarından etkilenen halkımızın ev iş yerinde büyük hasarlar meydana geldi. Devletimizin selden zarar gören vatandaşlarımıza yardımcı olması ve şefkat elini uzatması gerekiyor" dedi.

Söz alan Meclis Üyesi Fatih Tatar ise oda olarak ciddi bir araştırma yaparak, selden zarar gören vatandaşların Ankara gündemine taşınması gerektiğini belirterek, "Selden zarar gören vatandaş ve esnafımız perişan durumda" diye konuştu. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Matso Meclisinde Gündem Sel Felaketi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement