Mçd'den Büyükşehire Araç Vermediği İddia Edilen Belediyeye Tepki - Son Dakika
Yerel

Mçd'den Büyükşehire Araç Vermediği İddia Edilen Belediyeye Tepki

Mçd\'den Büyükşehire Araç Vermediği İddia Edilen Belediyeye Tepki

Marmaris Çevrecileri Derneği Başkanı (MÇD)Ahmet Kutengin, ilçede balık ölümlerinin yaşandığı derede temizlik başlatan Muğla Büyükşehir Belediyesi ekiplerine Marmaris Belediyesi’nin araç talebine olumsuz yanıt verdiğini iddia etti.

12.11.2015 14:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Marmaris Çevrecileri Derneği Başkanı (MÇD)Ahmet Kutengin, ilçede balık ölümlerinin yaşandığı derede temizlik başlatan Muğla Büyükşehir Belediyesi ekiplerine Marmaris Belediyesi'nin araç talebine olumsuz yanıt verdiğini iddia etti.

Kutengin, bu yüzden çalışmaların yavaş yürüdüğünü ve çevrede kötü kokuların vatandaşları ve turistleri rahatsız ettiğini savundu.

MÇD Başkanı Kutengin yaptığı açıklamada, "Temizlik esnasında çıkan atıkların fosseptik kokusu yıllardır körfez çalışması sırasında Üniversite tarafından yapılan fakat ilgi görmeyen analizlerinin ne kadar gerçek olduğu MÇD Çalışmalarının teyididir. Azmak temizlik çalışmalarına ikisi Muğla Belediyesi diğeri de Muğla Fen işlerinin kiraladığı kamyonlarla yürütülüyor. Çalışmalar, vasıta azlığı nedeni ile gecikmeye sebep oluyor.Soruyoruz ;Marmaris Belediyesi vasıta takviyesi için neden destek olmuyor. ayrıca çıkarılan çamurun yola dökülmesinin yaydığı koku ve kirlilik neden tazyikli su ile yıkanarak temizlenmez. Biz yakinen takip ediyoruz ki gece gündüz çalışan Marmaris Fen İşleri ekipleri sabaha tertemiz bir Marmaris teslim ediyor. Dolayısıyla azmak ve dere temizliğinde neden destek olmuyor ? Kamyonların döküm yapıp gelmesi beklendiğinden Kepçe de o zaman zarfında atıl kalıyor..Fazla vasıta ile bir an evvel bitirilecek temizliğin uzaması rahatsızlık veriyor. Umarız devamlı birlik beraberlik söylemlerinde bulunan yetkililerimiz gerekli hassasiyeti gösterirler" diye konuştu. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mçd'den Büyükşehire Araç Vermediği İddia Edilen Belediyeye Tepki - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement