Mdob, "Notre Dame'ın Kamburu"Nu Sahneleyecek - Son Dakika
Kültür Sanat

Mdob, "Notre Dame'ın Kamburu"Nu Sahneleyecek

Mersin Devlet Opera ve Balesi, (MDOB) Victor Hugo'un aynı adlı eserinden baleye uyarlanan "Notre Dame’ın Kamburu"nu sanatseverlerle buluşturacak.

06.02.2015 13:34

Mersin Devlet Opera ve Balesi, (MDOB) Victor Hugo'un aynı adlı eserinden baleye uyarlanan "Notre Dame'ın Kamburu"nu sanatseverlerle buluşturacak.

MDOB'un yazılı açıklamasına göre, eser, 10 Şubat Salı saat 20.00'de Mersin Kültür Merkezi Opera Sahnesi'nde izleyici karşısına çıkacak.

Şef Aytuğ Ülgen yönetimindeki eserin müzikleri, Cesane Pugni'nin müziğini yeniden düzenleyen ve kendi bestelerini de ekleyen Bujor Hoinic'e ait.

Ankara Devlet Opera ve Balesi sanatçılarından Armağan Davran ve Volkan Ersoy'un koreografi ve librettosunu yazıp sahneye koyduğu eserde, dekor tasarımı Adnan Öngün'e, kostüm tasarımı Çimen Somuncuoğlu'na, ışık tasarımı Fuat Gök'e ait. Zangoç Quisamado'nun plastik makyajını, Ankara Devlet Opera ve Balesi makyözlerinden Refik Yerlitaş yapıyor.

Başlıca rolleri Büşra Ay, Mahmut Akyol, Burak Serkan Cebeci, Irakli Bakhtadze, Beatrice Parma, Serbülent Biçer, Murat Koman, Niyazi Cingöz, İsmail Şereflioğlu, Özge Uzun Ösmen, Tarkan Günal, Tuba Şennalbant, Göksel Toker paylaşıyor. - Mersin

Kaynak: AA

Son Dakika Kültür Sanat Mdob, 'Notre Dame'ın Kamburu'Nu Sahneleyecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement