"Medcezir Gerçek Olsaydı" Sorusuna Yanıt Verdiler - Son Dakika
Magazin

"Medcezir Gerçek Olsaydı" Sorusuna Yanıt Verdiler

"Medcezir Gerçek Olsaydı" Sorusuna Yanıt Verdiler

Sevilen dizinin iki başrol oyuncusu "Dizideki karakterinin yerinde olsaydın" sorusunun cevabını verdiler.

29.09.2013 00:10

EKRANLARIN yeni çifti Çağatay Ulusoy ve Serenay Sarıkaya, Medcezir izleyiciyle buluştuğundan bu yana uyumlarıyla ilgi topluyor. Genç oyuncular, Vogue Türkiye'nin Ekim sayısı için fotoğrafçı Emre Güven’e poz verdi. Naz Bileydi’nin moda editörlüğünü yaptığı; kült sinema filmi Bonnie and Clyde’dan esinlenilerek Riva’da gerçekleştirilen çekimlerde iki yıldıza aynı soru soruldu...

Dizideki karakterinin yerinde olsaydınız?

Çağatay: İnsanın bir durumla karşılaştığında ne tepki vereceğini öngörmek çok da mümkün değil bence. Yaman, hayata şanssız başlamış, hayatı zorluklarla dolu olan bir çocuk. O kadar zor bir duruma düşsem ben de onun gibi gururlu davranır ve başımın çaresine bakmaya çalışırdım herhalde. Yaman’ın önüne çıkan fırsat gibi bir fırsat çıksa ben de o fırsatı en iyi şekilde değerlendirmek için uğraşırdım.

Serenay: Mira çok şeffaf bir kız. Etrafındakiler ise duvarları olan insanlar. Bu şeffaflığı onu diğerlerinden ayırıyor, daha doğrusu ben oynadığım karakteri öyle çizmeye çalışıyorum. Etrafındaki dünya kötü bir dünya değil, ailesi kötü insanlar değiller elbette. Ama onların da bildikleri o. Mira’nın kalbi sevgi yumağıyla kaplı olduğu için bir boşluk olduğunu biliyor ve bunun peşinden gidiyor. Ona ışık yakabilecek kimse yok çünkü etrafında değişik insan yok. Dolayısıyla Yaman onun ışığı olacak, “işte buymuş” dedirtecek. Ben şimdiye kadar sevginin çok fazla meseleyi hallettiğini, çok fazla şeyi değiştirdiğini, olumsuz kişileri çok yumuşattığını gördüm. Benim kendim için seçtiğim şey bu oldu ve hep öyle bir insan olmaya çalıştım. Dünyanın kanunu bu. Sevgi denen şey enerjiler arasında en güçlü olanı. Çok güçlü bir enerji yollayınca karşılığını alıyorsun.

Kaynak: Star

Son Dakika Magazin 'Medcezir Gerçek Olsaydı' Sorusuna Yanıt Verdiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement