Medical Park Antalyaspor'dan Olağanüstü Genel Kurur Kararı - Son Dakika
Spor

Medical Park Antalyaspor'dan Olağanüstü Genel Kurur Kararı

Medical Park Antalyaspor\'dan Olağanüstü Genel Kurur Kararı

Medical Park Antalyaspor yönetimi, istifa çağrılarına ilişkin bir basın toplantısı yaptı.

06.05.2014 15:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Medical Park Antalyaspor yönetimi, istifa çağrılarına ilişkin bir basın toplantısı yaptı. Medical Park Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer, gözyaşlarını tutamayarak Olağanüstü Genel Kurul Kararı aldıklarını ve yönetime başkasının talip olması halinde kendisinin aday olmayacağını söyledi.

Medical Park Antalyaspor'un Spor Toto Süper Lig'den düşmesinin ardından taraftar gruplarından yönetimin istifa etmesi yönünde çağrılar gündeme gelmişti. Uzun süre sessizliğini koruyan Medical Park Antalyaspor Kulüp Başkanı Gültekin Gencer, Hasan Subaşı Tesisleri'nde gazetecilerle bir araya geldi. Takımın son durumu hakkında değerlendirmeler yapan Gencer, sportif olarak başarısız olduklarını ama yönetime asla laf söyletmeyeceğini kaydetti. Bütün başarısızlığı başkan olarak üstlendiğini de belirten Gencer, "Biz sportif olarak başarısız olduk. Ama yönetimime laf söyletmem. Bütün başarısızlığı şahsım olarak kabul ediyorum. Bu sonuç benden kaynaklandı" diye konuştu.

Taraftarın, yönetimin istifa etmesi yönündeki çağrısını değerlendirdiklerini ve dün akşam kulübün yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelerek karar aldıklarını söyledi. Aldıkları kararı açıklarken gözleri dolan Gencer, eliyle gözyaşlarını silerek kurulun almış oluğu kararın 1 ay içerisinde Olağanüstü Genel Kurul'a gitmek olduğunu açıkladı.

"TALİP ÇIKARSA ADAY OLMAYACAĞIM"

Yönetim olarak herkesin önünü açmak adına böyle bir karar aldıklarını da vurgulayan Gencer, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Biz yönetim olarak bu işi isteyen varsa dedik ve herkesin önünü açmak için Olağanüstü Genel Kurul kararı aldık. Büyükşehir Belediye Başkanı'nı yeni seçilmesinden dolayı bazı kesimlerin aklında isimler olabilir. Bu noktada herkesin önünü açıyoruz. 20 gün içerisinde Genel Kurul'a gidiyoruz."

Genel Kurul'da başkanlığa talip çıkması halinde kendisinin aday olmayacağını fakat kimsenin aday olmaması halinde ise başkanlığa devam edeceğini hatırlatan Gencer, "Teknik direktör Fuat Çapa ve 5 futbolcunun sözleşmelerinde 'Takımın düşmesi halinde Mayıs ayında sözleşme biter' özel maddesi var. Takıma yapılacak takviye ile takım yeniden Spor Toto Süper Lig'e çıkar. Menderes Türel, Sedat Peker ve Hasan Akıncıoğlu'nun dışındaki hiç kimsenin takım hakkında konuşmaya hakkı yok" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Medical Park Antalyaspor'dan Olağanüstü Genel Kurur Kararı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement