Medıcana'dan Hanımlar Lokalinde Bilgilendirme - Son Dakika
Yerel

Medıcana'dan Hanımlar Lokalinde Bilgilendirme

Medıcana\'dan Hanımlar Lokalinde Bilgilendirme

Medicana Konya Hastanesi merkez Selçuklu İlçe Belediyesi Mahperi Hatun Mahalle Konağı’nda kadınları, çocuk eğitimi, çocuklarla etkili iletişim ile plastik cerrahi ve medikal estetik hakkında bilgilendirildi.

23.01.2015 14:40

Medicana Konya Hastanesi merkez Selçuklu İlçe Belediyesi Mahperi Hatun Mahalle Konağı'nda kadınları, çocuk eğitimi, çocuklarla etkili iletişim ile plastik cerrahi ve medikal estetik hakkında bilgilendirildi.

Medicana Konya Hastanesi doktorlarından Uzman Çocuk ve Ergen Psikoloğu Işıl Yenikaynak ve Plastik, Rekonsrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Muhammed Kayapınar tarafından sunum ve söyleşi yapıldı. Yapılan sunumlarda, kadınlar çocuk eğitimi, çocukla iletişim ile plastik ve estetik cerrahi hakkında bilgilendirildi.

Etkinliği değerlendiren Uzman Çocuk ve Ergen Psikoloğu Işıl Yenikaynak, "Katılımcı hanımlarla 'çocuk nasıl yetiştirilmeli', 'sınırlar nasıl konmalı', 'okul dönemindeki çocuğun adaptasyonu nasıl sağlanabilir', 'zor mizaçlı çocuklarda neler yapılmalı', 'etkili iletişim', 'anne baba uyumu', 'ergenlik dönemindeki çatışmalar nasıl azaltılabilir' konuları üzerine bir söyleşi yaptık. Söyleşimiz soru cevap şeklinde ilerledi. Mümkün oldukça bütün sorulara cevap verdik. Faydalı bir seminer olduğun düşünüyorum" dedi.

Plastik, Rekonsrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Muhammed Kayapınar ise, "Burada hanımlarla plastik cerrahinin genel konularını ve medikal estetiğin genel konularını anlatacağız. Umarım faydalı olur hanımlar için" diye konuştu.

Medicana Konya Hastanesi'nin farklı kadın lokallerinde bu tür faaliyetlerine devam edileceği belirtildi. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Medıcana'dan Hanımlar Lokalinde Bilgilendirme - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement