Mehmet Ali'nin Ölümünün Ardından Sofuoğlu'ndan Motosiklet Sürücülerine Uyarı - Son Dakika
Güncel

Mehmet Ali'nin Ölümünün Ardından Sofuoğlu'ndan Motosiklet Sürücülerine Uyarı

Mehmet Ali\'nin Ölümünün Ardından Sofuoğlu\'ndan Motosiklet Sürücülerine Uyarı

Konya'da 19 yaşındaki Mehmet Ali Akar'ın, motosikletiyle yaptığı kaza sonucu yaşamını yitirmesinin ardından dünya şampiyonu motosiklet yarışçısı Kenan Sofuoğlu, sosyal paylaşım sitesi facebooktaki sayfasından, motosiklet kullanan gençleri uyardı.

19.11.2015 12:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya'da 19 yaşındaki Mehmet Ali Akar'ın, motosikletiyle yaptığı kaza sonucu yaşamını yitirmesinin ardından dünya şampiyonu motosiklet yarışçısı Kenan Sofuoğlu, sosyal paylaşım sitesi facebooktaki sayfasından, motosiklet kullanan gençleri uyardı. Sofuoğlu, mesajında, 'Gençler, hepinizden çok rica ediyorum, motosiklete binerken her türlü tedbiri almanızın yanında, trafikteki araçların her an tehlike arz ettiğini, her arabanın önünüze çıkabileceğini, her an siz hata yapmasanız bile başkasının hata yapabileceğini aklınızdan çıkarmayın' diye yazdı.

Kaza, geçtiğimiz Pazartesi günü saat 21.30 sıralarında merkez Selçuklu İlçesi Nalçacı Caddesi'nde meydana geldi. Mehmet Ali Akar, yönetimindeki 42 EEY 92 plakalı motosikletiyle kavşakta 35 yaşındaki Hakkı Heköksüz yönetimindeki 42 LS 650 plakalı otomobille çarpıştı. Akar, çarpışmanın şiddetiyle motosikletiyle savrulup, kaldırımdaki reklam panosuna çarparak, yola fırladı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Başında kask takılı olan Akar, sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalesinin ardından ambulansla Meram Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Mehmet Ali Akar, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Akar'dan geriye sosyal paylaşım sitesi facebookta kaza yaptığı motosikletiyle daha önceden çektirdiği fotoğrafları kaldı. Akar'ın paylaştığı bir fotoğrafının altına, 'Ne zaman bu şehirden kaçıp gitme isteği gelse bir köşeye oturup geçmesini bekliyorum. Gidersem dönmem çünkü biliyorum' mesajı dikkat çekti.

DÜNYA ŞAMPİYONUNDAN UYARI

Kaza haberini televizyondan izleyen dünya şampiyonu motosiklet yarışçısı Kenan Sofuoğlu da, sosyal paylaşım sitesi facebooktaki sayfasında Mehmet Ali Akar'ın fotoğrafını paylaşıp, çok üzüldüğünü belirterek, motosiklet tutkunlarına uyarıda bulundu. Sofuoğlu yayınladığı mesajında şöyle dedi:

'Bugün ana haber bültenini izlerken, gencecik kardeşim Mehmet Ali Akar'ın motosiklet kazasında vefat ettiğini öğrendim. Gerçekten içim çok yandı. Gençler, hepinizden çok rica ediyorum, motosiklete binerken her türlü tedbiri almanızın yanında, trafikteki araçların her an tehlike arz ettiğini, her arabanın önünüze çıkabileceğini, her an siz hata yapmasanız bile başkasının hata yapabileceğini aklınızdan çıkarmayın. Otomobil kullanıcılarından da istirhamım motosikletlilerin de bir can taşıdığını lütfen unutmamaları. Allah, Mehmet Ali kardeşimize rahmet eylesin, lütfen hepimiz dikkatli olalım' - Konya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Mehmet Ali'nin Ölümünün Ardından Sofuoğlu'ndan Motosiklet Sürücülerine Uyarı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement