Mehmet Amca Büyükşehirle Engelleri Aştı - Son Dakika
Yerel

Mehmet Amca Büyükşehirle Engelleri Aştı

Mehmet Amca Büyükşehirle Engelleri Aştı

Manisa genelinde engelli vatandaşların her zaman yanında olan ve sorunlarını anında çözen Manisa Büyükşehir Belediyesi, bu kez de Salihli’de yaşayan Mehmet Ayana’ya umut oldu.

03.08.2015 12:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa genelinde engelli vatandaşların her zaman yanında olan ve sorunlarını anında çözen Manisa Büyükşehir Belediyesi, bu kez de Salihli'de yaşayan Mehmet Ayana'ya umut oldu. Rahatsızlığı nedeniyle yürüme zorluğu çektiğini belirten Ayana, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün tarafından kendisine gönderilen akülü sandalye ile işlerini kendi başına yapabileceğini ifade ederek, emeği geçenlere teşekkür etti.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, rahatsızlığı nedeniyle yıllardır yürüme zorluğu çeken Mehmet Ayana isimli vatandaşın engelini akülü sandalye ile ortadan kaldırdı. Salihli'ye bağlı Kordon Mahallesinde ikamet eden Mehmet Ayana'ya, Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler ve Engelliler Şube Müdürü Nuray Çevirmeci ve Büyükşehir Belediyesi Salihli Koordinatörü Ali Rıza Ünveren ile Kordon Mahallesi Muhtarı Hüseyin Yılmaz tarafından akülü sandalye teslim edildi.

Kendisine hediye edilen akülü sandalye nedeniyle Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e teşekkür eden Mehmet Ayana, "Artık işlerimi kendi başıma halledebileceğim. Vaktimin çoğunu evde geçiriyordum ama Cengiz Başkanımızın hediye ettiği akülü sandalye ile istediğim zaman dışarı çıkabileceğim. Allah hepinizden razı olsun" dedi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mehmet Amca Büyükşehirle Engelleri Aştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement