Meksikalı Cerrah Ameliyata Aldıkları Hastanın Başında Dans Etti - Son Dakika
3.Sayfa

Meksikalı Cerrah Ameliyata Aldıkları Hastanın Başında Dans Etti

Meksika'da narkoz verip ameliyata aldıkları hastanın başında pop müzik açıp deliler gibi dans eden cerrah ve yardımcısına tepki yağdı.

27.09.2016 22:17  Güncelleme: 22:30

Meksika'nın Medellin şehrinde bulunan bir hastanede çalışan cerrah ve yardımcısının ameliyat masasında narkoz ile uyutulmuş hastanın başında ameliyat ortasında dans ettikleri video internette yayınlandı.

HASTANIN BAŞINDA DANS ETTİLER

Doktor ve yardımcısı ellerindeki ameliyat malzemelerini hastanın yayına bırakıp ameliyathanede çalan pop müzik eşliğinde dans etmeye başladı. Doktor ve yardımcısının dans ederken çekilmiş videonun makara olduğunu fark edemeyen bazı internet kullanıcıları cerrahın bu hareketinden dolayı en ağır bir şekilde cezalandırılması gerektiğini söyledi. Videoda doktor ve yardımcısı yüzlerinde ameliyat maskesi olduğu halde ameliyat masasının üzerinde hastanın başında duruyorlar.

VİDEOYU İZLER İZLEMEZ MEDYAYA SERVİS ETTİ

Kısa bir danstan sonra, gülmemek için kendilerini zor tutan çift hiç bir şey olmamış gibi hastaya dönüyorlar. Videoyu gördüğünde şok olduğunu söyleyen Medellin şehrinin belediye meclis üyesi Bernard Alejandro Guerra videonun izler izlemez olayı yerel medyada servis ettiğini söyledi.

Meksikalı Cerrah Ameliyata Aldıkları Hastanın Başında Dans Etti

Son Dakika 3.Sayfa Meksikalı Cerrah Ameliyata Aldıkları Hastanın Başında Dans Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement