Memiş, Akyol'u Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

Memiş, Akyol'u Ziyaret Etti

Memiş, Akyol\'u Ziyaret Etti

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, ilçe ziyaretleri kapsamında Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol'u ziyaret etti.

30.04.2015 14:08  Güncelleme: 14:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Memiş, Büyükşehir Belediyesi'nin vatandaşın beklentileri doğrultusunda hizmet yapacağını belirterek, yapılan ve planlanan projeler hakkında bilgi verdi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol'u makamında ziyaret etti. Ziyarette Genel Sekreter Halil Memiş'in yanı sıra Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanı Hayri Okkalı, MASKİ Destek Hizmetleri Daire Başkanı Mustafa Parlak, Kanalizasyon Dairesi Başkanı Hasan Patel, Terminaller Şube Müdürü Emin Keçeci, Halk Eğitim Merkezi Ergün Aksoy, Altyapı Koordinasyon Merkezi Şube Müdürü Berker Karipçin, Büyükşehir Belediyesi Gördes Koordinatörü Tahsin Arslan ve Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Sefa Gökkaya da yer aldı.

Halkın Paraları Doğru Şekilde Harcanmalı

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, hizmetler için aktarılan kaynakları kimin harcadığının önemli olmadığına değinerek, önemli olanın bu paraların doğru şekilde harcanması olduğunu söyledi. Memiş, "İlçelerde yürüttüğümüz faaliyetler var. Burada birimlerimiz var ama bizler de başkanlık, genel sekreterlik veya daire başkanlıkları düzeyinde zaman zaman ilçelerimizi ziyaret ediyoruz. Gördes ziyaret ettiğimiz 6'ncı ilçemiz. Gittiğimiz ilçelerde kaymakamlarımızı, belediye başkanlarımızı ziyaret ediyoruz. Yaptığımız hizmetler noktasında sizlerin talepleri ve öngörülerini alalım hem de hizmetlerde geldiğimiz noktada fikir alışverişi yapalım istiyoruz" dedi.

Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyesinin aynı alana hizmet ettiğini belirten Memiş, "Alana hizmet eden iki kuruluş var. Her iki kurum da bir kamu kaynağı kullanıyor. Bu kamu kaynağı da hizmet etmekle yükümlü olduğumuz vatandaşlardan vergilerle toplanan ve bize gelen paralar. Dolayısıyla bu kamu kaynağının kimin tarafından harcandığından ziyade halkın beklentilerine cevap verecek hizmetlere, geleceği, sürekliliği olan hizmetlere harcanıp harcanmadığı önemli. Bu manada ilçe belediyesi ve büyükşehir belediyesi değil, hizmetin yapılmasının önemli olduğunu düşünüyoruz. Bu nedenle sizlerin işbirliği ve desteği bizler için çok önemli" diye konuştu. Gördes ilçesinde Büyükşehir Belediyesinin yapacağı otopark projesi için yer tespitinin de yapıldığını belirten Memiş, bunun yanı sıra Büyükşehir Belediyesi'nin görev, yetki ve sorumluluğunda olan yollarda bakım yapılacağını ifade etti. Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol da ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, "İlçe Belediyesi ile Büyükşehir Belediyesi'nin koordineli çalışması önemli. Vatandaşın beklentisi, ihtiyaç nedir bunun tespiti önemli. Gördes'in ihtiyaçları doğrultusunda birinci öncelik otopark geliyor, ikinci olarak da köy yollarının bakımıdır" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Memiş, Akyol'u Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement