Memiş'ten Saruhanlı Kaymakamı'na Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Memiş'ten Saruhanlı Kaymakamı'na Ziyaret

Memiş\'ten Saruhanlı Kaymakamı\'na Ziyaret

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, Saruhanlı Kaymakamı Erdoğan Kanyılmaz’ı makamında ziyaret etti.

18.04.2015 15:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, Saruhanlı Kaymakamı Erdoğan Kanyılmaz'ı makamında ziyaret etti.

Memiş'e ziyaretinde, Ulaşım Dairesi Başkanı Mümin Deniz, Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanı Hayri Okkalı, MASKİ İçme Suyu Dairesi Başkanı Nurettin Aytekin, MASKİ Destek Hizmetleri Dairesi Başkanı Mustafa Parlak, Fen İşleri Daire Başkanlığı Etüt Proje Keşif ve Kontrol Şube Müdürü Burak Aslay ve Büyükşehir Belediyesi Saruhanlı Koordinatörü Hakan Ulak da eşlik etti. Büyükşehir olmanın getirdiği görevlerin iyi bilinmesi gerektiğini belirten Genel Sekreter Halil Memiş bu kapsamda ilçelere ziyaretlerde bulunarak, görev ve yetki karmaşasına yol açan birtakım sorunları halka anlatarak çözüm üretmeye çalıştıklarını belirtti. Kapatılan belde belediyelerinin hizmet binalarının Büyükşehir Belediyesi'ne verilmediğini de belirten Memiş, "Saruhanlı ilçemizde 13 tane belde belediyesi kapatılmış ancak hiçbirinin hizmet binası Büyükşehir Belediyesi'ne verilmedi. Buradaki hizmet birimlerimizi oluşturmak için kiralama yapmak zorunda kaldık. Tüm ilçelerimizde bu böyle oldu. Büyükşehir'in gerektirdiği personel yapısını oluşturmak da zamanımızı aldı. Çok şükür idari teşkilatlanmamızı büyük ölçüde tamamladık. Vatandaşımızda ki kafa karışıklığını da normal karşılıyoruz. Kapatılan belediyeler, devredilen görevler ve ilçe belediyeleri ile Büyükşehir Belediyesi'nin sorumlulukları ve kamuoyundaki yanlış anlaşılmaları da vatandaşımıza anlatarak çözmek istiyoruz" diye konuştu.

"KARŞILIKLI İSTİŞARELERLE HİZMET ÜRETMEK İSTİYORUZ"

Ziyaretlerinin en önemli amacının vatandaşın hizmet alma noktasında kimlerle iletişim kurması gerektiğini anlatmak olduğunun altını çizen Genel Sekreter Halil Memiş, "Tüm ilçelerimize ziyaretler gerçekleştireceğiz. Eksiklikler noksanlıklar ve en önemlisi hizmet götürülmesi gereken noktaların hızlı bir şekilde tespiti noktasında hareket ediyoruz. Halkın isteklerini ve taleplerini iyi bilen kaymakamlarımızın bizden varsa taleplerini almak ve her konuda istişarelerde bulunmak için nezaket ziyaretinde bulunmak istedik" diye konuştu.

Gerçekleştirdikleri ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Saruhanlı Kaymakamı Erdoğan Kanyılmaz ise görev paylaşımlarını halka en iyi şekilde anlatmak gerektiğinin altını çizerek Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyelerine büyük görev düştüğünü belirtti. Kanyılmaz, "Vatandaşın hangi konuda nereye gideceğini bilememesi durumu var. Bu birtakım sorunlar getirebiliyor. Büyükşehir Belediyesi olsun ilçe belediyeleri olsun hızlı bir şekilde vatandaşın sorununa cevap verebilmeliyiz" diye konuştu. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Memiş'ten Saruhanlı Kaymakamı'na Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement