Memleketçi Sanayici İşadamları Derneği İzmir Şubesi Açılışında İzdiham - Son Dakika
Güncel

Memleketçi Sanayici İşadamları Derneği İzmir Şubesi Açılışında İzdiham

Memleketçi Sanayici İşadamları Derneği İzmir Şubesi Açılışında İzdiham

İzmir'de, Memleketçi Sanayici İşadamları Derneği'nin (MİSİAD) 40'ıncı şubesinin açılışında Sedat Peker izdihamı yaşandı.

04.04.2015 19:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'de, Memleketçi Sanayici İşadamları Derneği'nin (MİSİAD) 40'ıncı şubesinin açılışında Sedat Peker izdihamı yaşandı. Yoğun güvenlik önleminin alındığı açılışta büyük ilgi gören Sedat Peker'le görüşmek isteyenler kuyruk oldu. VIP minibüsünde görüşmeler yapan ve notlar aldıran Peker isteyenlerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

İzmir'de cadde ve sokaklara konulan ilan panoları ile Sedat Peker'in kente gelişi günler öncesinde duyuruldu. 'MİSİAD İzmir Şubesi'ni onursal başkanımız Sedat Peker açacak' yazan panoları görenler merak ederken, Memleketçi Sanayici İşadamları Derneği 1. Kordon'da Gündoğdu Meydanı'na bakan binada 40'ıncı şubesi bugün faaliyete geçti. MİSİAD şubesi önüne Sedat Peker gelmeden önce özel platform kuruldu. Yine özel güvenlik görevlilerinin de meydanın birçok noktasında önlem aldıkları gözlendi.

Açılıştan saatler önce meydanda beklemeye başlayanlar, VİP minibüsle gelen Sedat Peker'e büyük sevgi gösterisinde bulundu. Peker, dernek açılışına MİSİAD Genel Başkanı Feridun Öncel ve dernek yöneticileriyle geldi.

Mehter takımının gösterisinin ardından kürsüye çıkan Sedat Peker, konuşmasında yine MHP Genel Başkan Yardımcısı Şevkat Çetin'i eleştirdi. Sedat Peker, "Şevkat Çetin ve arkadaşlarına mahkum değiliz. Bunun şımarıklığı içinde oldukları için böyle davranıyorlar. Ama son seçimlerde bunu gördüler ve tekrar görecekler. Onlara mahkum değiliz. Bundan dolayı, ben, sevdiklerim, akrabalarım bildiğimiz gibi davranacağız. Onlara oy vermeyeceğiz. Taki bu davaya gönül vermiş gerçek dava adamları partinin başına gelinceye kadar. Ancak o zaman onlara hizmet edeceğiz" dedi.

MİSİAD Genel Başkanı Feridun Öncel ise, dernek olarak nelere dikkat edeceklerini açıkladı.

VİP MİNİBÜSÜNDE GÖRÜŞME YAPTI

Açılış töreninin ardından Sedat Peker, kalabalıktan güçlükle vip minibüsüne binebildi. Minibüsün etrafında korumaları adeta etten bir duvar gördü. Sedat Peker daha sonra kendisine ulaşmak isteyen kadın ve çocuklara öncelik verip onları tek tek minibüsüne kabul etti.

Peker, minibüs içerisinde hem kendisini ziyaret edenleri dinleyip yardımcılarına notlar aldırdı hem de bu kişilerle hatıra fotoğrafları çektirdi. Kordon'da kalabalık yüzünden izdiham yaşandı, trafik güçlükle ilerledi, araç kuyrukları oluştu.

MİSİAD İzmir Şube Başkanı Muzaffer Uslu ise, "Dernek olarak her türlü siyasi duruşun üstünde, milliyetçiliği siyasileştirmeden Allah için, vatan için, bayrak için, millet için bir konumda değerlendireceğimizi ve bu sebeple bütün siyasi partilere eşit uzaklık ve yakınlık içerisinde olduğunu belirtmek isterdim. Bizler bu kısır münakaşalardan çok ötede Türk- İslam davası gibi büyük bir davanın hasretine düşmüş bulunmaktayız. Derdimiz, milli bir ekonomi, milli bir takım, milli bir sanayidir" dedi. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Memleketçi Sanayici İşadamları Derneği İzmir Şubesi Açılışında İzdiham - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Merak ettim baktım : Çakal mafya bozuntusu medyatik olmaya karar vermiş yakında acunun Programı'nda görürüz 2 4 Yanıtla
  • Abdurrahman AYATA: Sen önce adam ve haddini bil.Çakma çıkma sensin.İsmini bile yazmamışsın sallayıp durma.Adamsan çık karşısına söyle ÇAKMA klavye mafyası. 2 0 Yanıtla

Advertisement