Memleketim'e Bu Yapılır Mı Ferhat! - Son Dakika
Güncel

Memleketim'e Bu Yapılır Mı Ferhat!

Memleketim\'e Bu Yapılır Mı Ferhat!

Ferhat Göçer'in reklam filmi için seslendirdiği 'Memleketim' yorumuna sosyal medyada tepki yağıyor.

28.03.2013 22:38  Güncelleme: 11:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ünlü şarkıcı Ferhat Göçer, Türk Telekom'un ekranlarda yayınlanan son reklamında Ayten Alp'ın ünlü şarkısı Memleketim'i farklı bir tonda yorumlamıştı. Göçer'in bu yorumu ve reklam çok tepki çekti.

Erol Köse, Cem Davran, Asuman Dabak ve Balçiçek İlter gibi medyatik isimler de bu yoruma tepkilerini Twitter'dan gösterdiler. Cem Davran, iyi de Memleketim şarkısına bu yapılır mı dedi. Gazeteci ve sunucu Balçiçek İlter ise Ferhat Göçer'i de Memleketim şarkısını da ayrıca severim, pardon severdim.... Nasıl bir reklamdır o!! Şarkının geldiği hale bak, soğudum dedi.

Reklama ve Ferhat Göçer'in yorumuna sosyal medyadan da tepki yağıyor. İşte o tepkilerden bazıları..

DR.EROL KÖSE ‏@drerolkose

Ferhat Göçer'in , Memleketim'le sinavi ! ( begenen de var boğuruyo diyen de) aslolan yillardir bu şarkiyi ne somurdu bu bankalar

Cem Davran ‏@cdavran İyi de "Memleketim" şarkısına bu yapılır mı? Hangi ton bu?

Balçiçek İlter ‏@Balciceki Ferhat göçeri de memleketim şarkısını da ayrıca severim, pardon severdim.... Nasıl bir reklamdır o!! Şarkının geldiği hale bak,soğudum

Asuman Dabak ‏@AsumanDabak Iyi hos da bu reklamda ki o caaanimm Memleketim sarkisi neden katledilmis !.((

İmamınGülüツ ‏@Ladyimam Sadece adında Türk olup hiçbir ortağı Türk olmayan Telekom memleketim şarkısı yaparak türk halkını kekleme peşinde

Cagan Yuce Ucer ‏@blenderella Nil'in Digitürk saçmalığı Ferhat Göçer'in Memleketim anırtısının yanında birden Grammy performansı gibi oldu

ahmet mümtaz taylan ‏@taylan1789 Bazen; nedensiz kulak tırmalar Benim Memleketim...

Her Boku Bilen Adam ‏@herbkubilenadam Tam şu an Ferhat Göçer "Memleketim" şarkısını söyleyerek odadan içeri girse ne yaparsınız?

Özlem Çakır ‏@cakirozlem 16 sa

Neden bu kadar bağırarak ve uzatarak Bir Başkadır Benim Memleketim şarkısı söylenir?(Türk Telekom Reklam'ında)

AbSurDMaN ‏@AbSurDMaN_ 16 sa

Reklamda Memleketim şarkısını Ferhat Göçer'e uzun hava şeklinde söyletme fikri kimden çıktı? Bıçağa bakmayın valla bişey yapmıycam.

Gunes Duru ‏@gunesduru 17 sa

sevgili ferhat "benim memleketim" demenin bin türlü yolu var, bağırmadan da olur. hele de kumanda uzaktayken eziyet oldu (ttnet reklamı).

Mert Aslan ‏@MertAslan_ 18 sa

Sevgili Ferhat Göçer, muhteşem Ayten Alpman'ın efsane şarkısı Memleketim'i niye katletmiş? Türk Telekom bunu farketmemiş mi? Çok fena çok.

enis ersoy ‏@enisersoy35 18 sa

Ferhat Gocer'in bir taraflarini yirtarak memleketim sarkisini soyledigi reklamin yuzunden seni hic affetmiycem turk telekom!

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Memleketim'e Bu Yapılır Mı Ferhat! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement