Memur-Sen D.s.i Bölge Müdürünü Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Memur-Sen D.s.i Bölge Müdürünü Ziyaret Etti

Memur-Sen D.s.i Bölge Müdürünü Ziyaret Etti

Memur-Sen Kastamonu Şubesi yetkilileri Devlet Su işleri Kastamonu Bölge Müdürü Mehmet Recep Çıtır ’ı ziyaret etti.

15.04.2014 16:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Memur-Sen Kastamonu Şubesi yetkilileri Devlet Su işleri Kastamonu Bölge Müdürü Mehmet Recep Çıtır 'ı ziyaret etti.

Ziyarete Memur-Sen Kastamonu İl Başkanı İrfan Bakır, Büro Memur-Sen Kastamonu Şube Başkanı Mehmet Temur, Toç-Bir-Sen Kastamonu Şube Başkanı Turgut Arslan, Bayındır Memur-Sen İl Sekreteri Salih Urgancı ve Enerji Bir-Sen İl Başkanı Halit Bitkin katıldı.

D.S.İ Bölge Müdürü Mehmet Recep Çıtır, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve D.S.İ nin çalışmaları hakkında Memur-Sen heyetiyle fikir alışverişinde bulundu. Çıtır, Kırık Barajının Kastamonu için hayati bir önemi olduğu, Karaçomak Barajındaki su miktarının yağmur yağmaması durumunda 5 ayda biteceğini söyledi.

Enerji Bir Sen İl Başkanı Halit Bitkin de D.S.İ de Memur-Sen'in 65 üye ile yetkili olduğunu, Enerji Bir Senin ise tüm Kastamonu da yetkili Sendika olduğunu dile getirdi. Memur-Sen İl Başkanı İrfan Bskır 'da sendika çalışmaları hakkında bilgi verdi. Memur Sen olarak Tüm Türkiyede 750 bine Yaklaşan üyesiyle en Büyük Konfederasyon olduğu, Kastamonu 'da da 7000 üyeyle yetkili konfederasyon olduğunu dile getirdi.

Bölge Müdürü Mehmet Recep Çıtır 'da Memur-Senin çalışmalarını yakından takip ettiğini kendilerinin her konu da çalışanların yanın da olduğunu dile getirdi.Daha sonra Memur Sen heyeti D.S.İ Bölge Müdür yardımcısı Halil Şimşeki ve çalışanları ziyaret etti. - KASTAMONU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Memur-Sen D.s.i Bölge Müdürünü Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement