Memursen-Adıyaman İl Temsilcisi Ali Deniz Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Memursen-Adıyaman İl Temsilcisi Ali Deniz Açıklaması

Memursen-Adıyaman İl Temsilcisi Ali Deniz Açıklaması

Memur-Sen Adıyaman İl Temsilcisi Ali Deniz, “Biz, 1 milyon 111 bin 111 üye hedefiyle 81 ilde alanlara iniyor ve ‘Evet’ diyerek ‘Yeniden Büyük Türkiye’ hedefi için sorumluluk alıyoruz” dedi.

17.02.2017 14:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Memur-Sen Adıyaman İl Temsilcisi Ali Deniz, "Biz, 1 milyon 111 bin 111 üye hedefiyle 81 ilde alanlara iniyor ve 'Evet' diyerek 'Yeniden Büyük Türkiye' hedefi için sorumluluk alıyoruz" dedi.

Memursen Adıyaman İl Temsilcisi ve Eğitim Bir-Sen Adıyaman Şube Başkanı Ali Deniz, kamu görevlilerinin sorunlarına çözüm üretmeye odaklanmış akademik hizmet sendikacılığı yapmaya kararlı olduklarını belirterek, yerli ve milli sivil toplum anlayışının gücünü sahaya, masaya, meydanlara, öznesi oldukları mecralara aktarmakta, yansıtmakta kararlı olduklarını söyledi. Başkan Deniz, "Kamu görevlilerimiz, milletine ve ülkesine kazandırmaya, milletin ve ülkenin yeni umutlara, yeni fırsat ve imkanlara sahip olması için de ter akıtır. Milletinin, ülkesinin, devletinin dara düşmesine, zora düşürülmesine, operasyon alanına dönüştürülmesine izin vermez. Ülkesini kaybetmektense hayatını kaybetmeyi, bağımsızlıktan olmaktansa ayağından, elinden, gözünden olmayı önemsemeyen bir millet ve onun kamu görevlilerinden bahsediyorum. Biz, böyle bir milletin egemen olduğu Türkiye'de sendikacılık yapmanın onurunu yaşıyor, sorumluluğunu taşıyoruz. Yıllarca, kendisiyle hesaplaşmaya, değerlerini aşağılamaya, inancını yok saymaya odaklanmış bir vesayet tezgahının mağduru yapılan milletin yanında, milletle birlikte ortak akıl paydaşlığında olmaktan hiç vazgeçmedik. Biz, milletin gördüğünden başka bir şey görmeyiz, milletin görmediği, dikkate almadığı hiçbir şeyi de görmeyiz, dikkate almayız. Bütün bu söylediklerimiz, bugünkü tartışmalar için de geçerlidir. Kamu görevlilerine yönelik siyaset yasağının kaldırılmasına ve grev hakkının anayasal teminat altına alınmasına dair hükümlerin pakette olması gerekirdi. Bu eksiklikleri kesinlikle not ediyoruz. Memur-Sen olarak, Memur-Sen'e, bağlı sendikalarımıza üye olmayan, diğer sendikalara üye olan ya da hiçbir sendikaya üye olmayan kamu görevlilerine yönelik negatif bir bakışımız yok. Fikirlerini yanlış, hatalı, eksik bulabiliriz fakat saygı gösteririz. Aynı durum, referandum sürecindeki tercihimiz ve kararımız ile farklı yönde karar ve tercihte bulunacak kesimler ve insanlar için de geçerlidir. Biz 1 milyon 111 bin 11 üye hedefiyle 81 ilde alanlara iniyor ve referandumda 'evet' diyerek, 'yeniden Büyük Türkiye hedefi için sorumluluk alıyoruz" diye konuştu. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Memursen-Adıyaman İl Temsilcisi Ali Deniz Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement