Menderes'te Kilit Parke Çalışmaları - Son Dakika
Güncel

Menderes'te Kilit Parke Çalışmaları

Menderes\'te Kilit Parke Çalışmaları

Menderes Belediyesi'nin başlattığı yol düzenleme çalışmaları devam ediyor.

04.02.2015 08:44  Güncelleme: 08:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çalışmalar kapsamında kilit parke ve bordür döşeme uygulamalarında önemli bir bölüm tamamlandı.

İlçenin bozuk yollarında başlatılan düzenleme çalışmalarını aralıksız sürdüren Menderes Belediyesi, Tekeli, Şaşal, Çakaltepe, Çileme, Gölova ile merkezde çeşitli bölgelerde ki çalışmalarda sona geldi. Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında 82 bin metrekare alanda kilit parke döşeme ve bordür döşeme çalışmaları gerçekleştirildi. Kısa süre sonra tamamlanacak çalışmaların ardından sorunlu bulunan diğer mahallelerde ki yollarda da çalışmalar sürdürülecek.

Standartlara uygun çalışma

Yol yapım çalışmalarıyla ilgili bilgi veren Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu,"Belediyemizce başlattığımız yol yapım çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyoruz. Fen İşleri Müdürlüğümüzce yürütülen çalışmalar kapsamında kazma, kumlama ve stabilize çalışmalarının ardından kilitli parke taşı ve bordür döşeme çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Standartlara uygun yapılan çalışmalarımız ile ilçemiz daha modern bir hale kavuşacak" dedi.

Toplamda 82 bin metrekare

Sürdürülen çalışmalar ile yıllardır kaderine terkedilmiş yolların yeni yüzüne kavuştuğunu ifade eden Başkan Soylu,"Tekel, Şaşal, Çakaltepe, Çileme, Gölova Mahallelerimiz ile ilçe merkezindeki çeşitli bölgelerde yürütülen çalışmalarımızda sona gelindi. Tekel'de 30 bin metrekare, Şaşal'da 7 bin metrekare, Çakaltepe'de 2 bin metrekare, Çileme'de bin metrekare, Gölova'da 2 bin metrekare ve ilçe merkezinde çeşitli bölgelerde 40 bin metrekare olmak üzere toplam 82 bin metrekare kilit parke ve bordür döşeme çalışmalarımız gerçekleşiyor. Yapılan uygulamalar ile sıkıntılı yollar artık tarihe karışacak. Yol yapım çalışmalarımız bu bölgelerde tamamlandıktan sonra sıkıntılı olan diğer yerlerde ara vermeden devam edecek. İlçemizde bizim dönemimizde sorunlu yol kalmaması için gecemizi gündüzümüze katıyoruz. Modern Menderes için her alanda çalışmalarımızı sürdürüyoruz" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Menderes'te Kilit Parke Çalışmaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement