Menderes'te Ücretsiz İnternet Dönemi - Son Dakika
Yerel

Menderes'te Ücretsiz İnternet Dönemi

Menderes\'te Ücretsiz İnternet Dönemi

İzmir’in Menderes ilçesinde, kentin dört bir yanına yerleştirilen şarj üniteleri ve mobil internet istasyonları ücretsiz hizmete açıldı.

19.08.2015 10:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'in Menderes ilçesinde, kentin dört bir yanına yerleştirilen şarj üniteleri ve mobil internet istasyonları ücretsiz hizmete açıldı.

Menderes Belediyesi, vatandaşların yaşamını kolaylaştırmak çağın gerektirdiği teknolojileri kent hayatına taşımak adına yürüttüğü çalışmalar kapsamında, ilçenin dört bir tarafına şarj üniteleri ve mobil internet istasyonları yerleştirdi. Kentin 5 noktasına konulan akıllı cihaz şarj ve mobil internet istasyonlarının güneş enerjisiyle çalıştığı belirtilirken, uygulama vatandaşlardan tam not aldı.

Ücretsiz olan uygulama hakkında bilgiler veren Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, "Menderes Belediyesi olarak çağın gerekliliklerini yerine getiren uygulamaları hayata geçiriyoruz. Bilişim çağındayız ve bunun için gerekli adımları atıyoruz. İnternet kullanımı her gün artış gösteriyor. Biz de bunu dikkate alarak vatandaşlarımızın internete erişimini kolaylaştırmak adına uygulamamızı hayata geçirdik. Uygulamamız ilk günden itibaren büyük ilgi gördü. Özellikle genç kardeşlerimiz çok sevdi. Onların mutlu olması bizi de mutlu ediyor. Onlar için her alanda çalışmalarımızı sürdüreceğiz" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Menderes'te Ücretsiz İnternet Dönemi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement