Menemen'de İki Otomobil Çarpıştı: 1 Ölü, 2 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Menemen'de İki Otomobil Çarpıştı: 1 Ölü, 2 Yaralı

Menemen\'de İki Otomobil Çarpıştı: 1 Ölü, 2 Yaralı

İzmir'in Menemen İlçesi'nde, 44 yaşındaki Emin Kara yönetimindeki otomobille iddiaya göre kontrolsüz olarak yolun karşısına geçmek isterken, bir başka otomobille çarpıştı.

16.06.2015 17:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'in Menemen İlçesi'nde, 44 yaşındaki Emin Kara yönetimindeki otomobille iddiaya göre kontrolsüz olarak yolun karşısına geçmek isterken, bir başka otomobille çarpıştı. Kazada Kara hayatını kaybederken, yanındaki oğlu ve diğer otomobilin sürücüsü yaralandı.

Kaza, Koyundere Mahallesi yakınlarındaki Ocakyolu Kavşağı'nda dün akşam saatlerinde meydana geldi. Menemen'den İzmir istikametine giden Emin Kara yönetimindeki 07 L 7299 plakalı otomobille iddiaya göre, sığınmalı cepten kontrolsüz olarak yolun karşısına geçmek istedi. Bu sırada İzmir'den Menemen yönüne giden Mehmet Kumru kullandığı 35 MFH 03 plakalı otomobili durduramayıp Kara'nın kullandığı otomobile çarptı. Çarpmanın etkisiyle Kara'nın kullandığı otomobil yol kenarındaki kaldırıma çarparak durabildi. Kazada, Emin Kara, yanındaki oğlu Doğukan Kara ve diğer otomobilin sürücüsü Mehmet Kumru yaralandı. Yaralılar ambulanslarla Menemen Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada tedaviye alınan yaralılardan Emin Kara hayatını kaybetti, diğer iki yaralının durumunun iyi olduğu bildirildi. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Menemen'de İki Otomobil Çarpıştı: 1 Ölü, 2 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement