Menemen'de Kayıp Çiftçinin Cesedi Gömülü Bulundu - Son Dakika
Yerel

Menemen'de Kayıp Çiftçinin Cesedi Gömülü Bulundu

İzmir'in Menemen ilçesinde bir süredir kayıp olan çiftçinin cesedi bağevinin bahçesinde gömülü bulundu, olayla ilgili çiftçinin yanında çalışan işçisi gözaltına alındı.

25.06.2015 18:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'in Menemen ilçesinde bir süredir kayıp olan çiftçinin cesedi bağevinin bahçesinde gömülü bulundu, olayla ilgili çiftçinin yanında çalışan işçisi gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, Menemen ilçesinde 8 Haziran'da evinden çıktıktan sonra haber alınamayan Uğur Serhad Dinçel'in (48) yakınları polise kayıp ihbarında bulundu. Polis ekipleri, Dinçel'in son olarak birlikte tarla sulamaya gittiği işçisi E.E'nin (45) ifadesine başvururken, "Dinçel'in gelen bir telefonla tarladan ayrıldığı ve bir daha kendisini görmediğini" söyleyen E.E'nin ifadelerinde çelişkiler bulunduğunu belirledi.

Çevredeki güvenlik kameralarını da inceleyen polis, Dinçel'in motosikletiyle tarlasına gelirken sadece bir kez görüntülendiğini tespit etti.

Arama çalışmalarını tarla ve çevresinde yoğunlaştıran polis, 17 gündür kayıp olan Dinçel'in cesedini tarlasındaki bağevinin bahçesine gömülü olarak buldu.

Başından av tüfeğiyle vurularak öldürüldükten sonra gömüldüğü belirlenen Dinçel'in katil zanlı olarak yanında çalıştırdığı E.E gözaltına alındı.

E.E'nin ifadesinde cinayeti itiraf ettiği ve Dinçel'le aralarında alacak-verecek meselesi yüzünden husumet oluştuğunu söylediği öğrenildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Menemen'de Kayıp Çiftçinin Cesedi Gömülü Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Atsız: Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın 0 0 Yanıtla

Advertisement