Meram Zabıtasında Görevde Yükselme Heyecanı - Son Dakika
Yerel

Meram Zabıtasında Görevde Yükselme Heyecanı

Meram Zabıtasında Görevde Yükselme Heyecanı

Konya’nın merkez Meram İlçe Belediye Başkanı Fatma Toru, Görevde Yükselme Sınavı’nda başarılı olan 16 zabıtaya görevlendirme belgelerini verdi.

14.02.2015 13:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya'nın merkez Meram İlçe Belediye Başkanı Fatma Toru, Görevde Yükselme Sınavı'nda başarılı olan 16 zabıtaya görevlendirme belgelerini verdi.

Görevde Yükselme Sınavı'nda başarılı olan zabıta personeline görevlendirme belgelerinin verilmesi nedeniyle Meclis Salonu'nda düzenlenen programa Başkan Toru, başkan yardımcıları ve Zabıta Müdürlüğü çalışanları katıldı.

"PERSONELİMİZİN MOTİVASYONUNU ARTIRIYORUZ"

Programda konuşan Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, "Zabıta belediyenin bel kemiğidir. Belediyecilik demek halkın huzuru, esenliği ve güvenliği demektir. Bunda da zabıta hizmetlerinin rolü küçümsenemez. Onun için zabıtayı önemsiyoruz. Zabıta Müdürlüğümüze gerek kadro olarak yenilenme gerekse personel ve araç sayısının artırılması noktasında gerekli desteği verdik. Personelimizin daha iyi şartlarda görev yapması, yaptığı hizmetlerin takdir edilmesi ve motivasyonunun artırılması için 13 arkadaşımızı zabıta komiseri kadrosuna atadık. Bu arkadaşlarımız Görevde Yükselme Sınavı'nda başarılı olarak bu kadroları hak etmiş oldular. Ayrıca zabıta komiseri kadrosunda olan 3 arkadaşımız da zabıta amirliği kadrosuna yükseldi. Bu şekilde hizmetlerin daha verimli olabileceğini düşünüyoruz. Hepinize güveniyoruz ve şu ana kadar olan çalışmalarınızdan çok memnunuz. Özellikle ana arterlerdeki işgallerle mücadele noktasında önemli bir mesafe kat ettik. Bu nedenle hepinize teşekkür ediyorum. Görevde yükselen tüm zabıta arkadaşlarımızı tebrik ediyorum" dedi.

Başkan Toru, zabıta komiserliğine yükselen 13 zabıta ve zabıta amirliğine yükselen 3 komisere görevlendirme belgelerini vererek hayırlı olmasını diledi. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Meram Zabıtasında Görevde Yükselme Heyecanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement