Meramlı kick boksçulardan 4 madalya - Son Dakika
Güncel

Meramlı kick boksçulardan 4 madalya

Meramlı kick boksçulardan 4 madalya

Türkiye Kick Boks Federasyonu faaliyet programında yer alan Türkiye Büyükler Ve Gençler Kick Boks Şampiyonası, Sakarya Serdivan Kapalı Spor Salonu'nda yapıldı.

26.07.2016 14:12

Kick boksçularımız 2 altın, 2 bronz kazandı

Türkiye Büyükler ve Gençler Kick Boks Şampiyonası Sakarya'da yapıldı. Meram Belediyesporlu Selcan Tanrıverdi (+70 kg) ile Zeynep Sude Naz İlisulu (47 kg) Türkiye şampiyonu olurken Sabriye Gür (70 kg) ile Ceren Bedir (50 kg) ise bronz madalya kazandı.

Şampiyonaya 69 ilden 3 bin 500 sporcu, idareci ve antrenör katıldı.

SPORCULARIMIZ GÖZ DOLDURDU

Şampiyonaya mücadele eden Meram Belediyesporlu kick boksçular göz doldurdu. +70 kiloda mücadele eden Selcan Tanrıverdi ile 47 kiloda Zeynep Sude Naz İlisulu Türkiye şampiyonu oldu. Sabriye Gür (70 kg) ile Ceren Bedir (50 kg) ise bronz madalya kazandı.

Sporcularımız Selcan Tanrıverdi ile Sabriye Gür, 27 Ağustos - 3 Eylül 2016 tarihleri arasında İrlanda'da yapılacak olan Dünya Şampiyonası'na katılmaya hak kazandı.

Meram Belediyespor Kick Boks Antrenörleri Mehmet Güçlü ile Bekir Tekin, "Türkiye şampiyonasında 2 altın ve 2 bronz madalya kazandık. 2 sporcumuz da dünya şampiyonasında ülkemizi temsil etme hakkı kazandı. Bizlere her zaman büyük destek sağlayan Meram Belediye Başkanımız Sayın Fatma Toru ile kulüp yöneticilerimize çok teşekkür ediyoruz. İnşallah sporcularımız dünya şampiyonasında da ilçemizi, şehrimizi ve ülkemizi en iyi şekilde temsil edecekler" ifadelerini kullandılar.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Meramlı kick boksçulardan 4 madalya - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement