Mermer Yüklü TIR Devrilip Alev Aldı: 2 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Mermer Yüklü TIR Devrilip Alev Aldı: 2 Yaralı

Mermer Yüklü TIR Devrilip Alev Aldı: 2 Yaralı

Muğla'nın Yatağan İlçesi'nde, Ferhan Ertek (32) yönetimindeki mermer yüklü TIR, bilinmeyen bir nedenle kontrolden çıkıp yol kenarına devrildi.

08.09.2014 11:42  Güncelleme: 14:11

Ters dönüp alev alan TIR'ın şoförü Ertek ile yanındaki Enes Hoş yaralandı. Yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürülürken, iki yaralı hastaneye kaldırıldı.

Kaza, Aydın- Muğla karayolu Kavaklıdere Kavşağı yakınlarında bugün saat 07.00 sıralarında meydana geldi. Aydın yönünden Yatağan istikametine giden Ferhan Ertek yönetimindeki 35 AH 9541 plakalı mermer yüklü TIR, henüz bilinmeyen bir nedenle kontrolden çıktı. Savrulan araç, yolun sağına devrilip ters döndü.

Kazanın etkisiyle TIR'ın ön kısmı alev aldı. Kazayı görenler polis, itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verdi. İtfaiye ekipleriyle orman yangınlarına karşı önlem için bölge yakınında konuşlandırılan Orman Bölge Müdürlüğü'ne bağlı arazöz yangına müdahale etti.

Çevredekilerin de yardımıyla TIR şoförü Ertek ile yanında bulunan Enes Hoş, olay yerindeki ilk müdahalenin ardından Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedaviye alınan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Mermer Yüklü TIR Devrilip Alev Aldı: 2 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement