Mersin Büyükşehir'den Üreticilere Eğitim - Son Dakika
Yerel

Mersin Büyükşehir'den Üreticilere Eğitim

Mersin Büyükşehir\'den Üreticilere Eğitim

Mersin Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından ‘Üreticilerimizi Eğitelim, Kaliteli Ürün Yetiştirilelim’ sloganı ile 5 ilçede kırsaldaki 600 çiftçiye eğitim verildi.

03.04.2015 15:27

Mersin Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından 'Üreticilerimizi Eğitelim, Kaliteli Ürün Yetiştirilelim' sloganı ile 5 ilçede kırsaldaki 600 çiftçiye eğitim verildi.

Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı, Mersin'in Tarsus, Toroslar, Erdemli, Mezitli ve Akdeniz ilçelerine bağlı 25 kırsal mahallede, üreticilere yönelik eğitim programı düzenledi. Bu kapsamda düzenlenen seminerlerde 600 çiftçiye eğitim verildi. Çiftçiler, seminerlerin ardından Adana'daki modern tesislere götürülerek, burada uzmanlar tarafından damla sulama sistemlerinden budama sistemlerine kadar tarım teknolojilerindeki son gelişmeler hakkında bilgilendirildi.

Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanı Serdar Gökçek, yaptığı yazılı açıklamada, düzenlenen eğitim programının amacının, kırsaldaki üreticilerin kaliteli ürün yetiştirebilmesini sağlamak olduğunu kaydetti. Gökçek, "Eğitimimiz teorik ve uygulamalı olarak iki aşamadan oluşuyor. Konularında uzman eğitimciler tarafından çiftçilere yerinde uygulamalı eğitim veriliyor. Çiftçilerimiz de aldıkları eğitimden memnun kaldılar. Amacımıza ulaşmanın mutluluğu içindeyiz" dedi. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mersin Büyükşehir'den Üreticilere Eğitim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement