Mersin'de "Motofest2" Yarışları - Son Dakika
Güncel

Mersin'de "Motofest2" Yarışları

Çamlıyayla Belediyesi ve Tarsus Motor Sporları (TMS) Kulübü tarafından düzenlenen "Motofest2" yarışlarına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

23.08.2016 15:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çamlıyayla Belediyesi ve Tarsus Motor Sporları (TMS) Kulübü tarafından düzenlenen "Motofest2" yarışlarına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Zevzek Tepesi'nde yapılan ve 44 yarışmacının katıldığı etkinliği, yaklaşık 10 bin kişi izledi.

Çamlıyayla Belediye Başkanı İsmail Tepebağlı, burada yaptığı konuşmada, geçen yıl ilkini düzenledikleri yarışlara vatandaşların bu yıl büyük ilgi gösterilmesinin sevindirici olduğunu belirterek, "Geçen yıl gencinden yaşlısına herkes buradaydı. Bu coşkuyu görünce bu yarışları biraz daha geliştirelim diye düşündük. Daha güzel bir yarışma yaparak, zorlu parkurlar ekledik. Gösteri alanının dışında 20 kilometrelik bir parkur daha ekledik. Çok güzel bir etkinlik olduk. Çamlıyayla'da uluslararası yarış ayağı sağlanabilirse, bu ilçenin tanıtımına büyük katkı sağlayacaktır." dedi.

TMS Kulüp Başkanı İsmail Cenk Ataş da, Çamlıyayla ilçesini Türkiye'ye tanıtmak istediklerini belirtti.

Bölgede düzenlenen her hangi bir ulusal yarışmanın olmadığını belirten Ataş, "Bu coğrafyada yılın 12 ayı motosiklete binilebiliyor. Bu yüzden amacımız, ulusal yarış ayaklarından bir tanesini bu bölgeye getirmek. Bu sayede bölgemiz çok daha fazla gelişir ve kalkınır." diye konuştu.

Etkinliğe, Çamlıyayla Kaymakamı Abdurrahman Çiftçi ve Garnizon Komutanı Jandarma Üsteğmen Sercan Türedi'de katıldı.

Yapılan konuşmaların ardından yarışların sonunda, dereceye girenlere çeşitli hediyeler ve kupa verildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Mersin'de 'Motofest2' Yarışları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement