Mersin'deki Yangında Ölen Öğrenci - Son Dakika
Güncel

Mersin'deki Yangında Ölen Öğrenci

Mersin\'deki Yangında Ölen Öğrenci

Mersin’in Erdemli ilçesinde meydana gelen yangında hayatını kaybeden 18 yaşındaki Umut Gönül’ün lise öğrencisi olduğu belirtilirken, okumak için fabrikada çalıştığı öne sürüldü.

05.02.2015 17:50

Mersin'in Erdemli ilçesinde meydana gelen yangında hayatını kaybeden 18 yaşındaki Umut Gönül'ün lise öğrencisi olduğu belirtilirken, okumak için fabrikada çalıştığı öne sürüldü.

İlçeye bağlı Küstülü Mahalle Muhtarı Adnan Kökten, gencin ekonomik sebeplerle çalıştığını öne sürerek, "Umut kardeşimiz, Erdemli İmam Hatip Lisesi'nde okuyor. Sömestr tatilinde, 15 günlük sürede maddi sıkıntılardan dolayı, çokta zor durumda okuyan bir çocuk. Burada 5-10 kuruş para kazanıp, okumasına katkı olsun diye fabrikaya gidiyor. Tatilin de bitmesine birkaç gün vardı ama, bu elim kaza başımıza geliyor. Gencimizi kaybettik. Üzüntümüz büyük" dedi.

Cenazelerin teşhis edilemediğini de ifade eden Kökten, "Ailelerden doku örnekleri alındı. 3 cenazeden de. Ankara'ya gönderiliyor. Ankara'da teşhis gerçekleştikten sonra cenazeler bize teslim edilecek" diye konuştu. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Mersin'deki Yangında Ölen Öğrenci - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement