Mersin İdmanyurdu Futbolcularından Midyatlı Kız Öğrencilere Bot - Son Dakika
Güncel

Mersin İdmanyurdu Futbolcularından Midyatlı Kız Öğrencilere Bot

Mersin İdmanyurdu Futbolcularından Midyatlı Kız Öğrencilere Bot

Mersin İdmanyurdu futbol takımının oyuncuları, Mardin'in Midyat ilçesindeki 45 öğrenciye, kışlık bot yardımında bulundu.

16.12.2014 12:16  Güncelleme: 12:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin İdmanyurdu futbol takımının oyuncuları, Mardin'in Midyat İlçesi'ndeki 45 öğrenciye, kışlık bot yardımında bulundu.

Midyat Ayşe Özyeğin Kız Öğrenci Yurdu Müdürü Emine Özen, Mersin İdmanyurdu futbol takımında oynayan Midyatlı Nurullah Kaya aracılığı ile ekonomik durumu iyi olmayan 45 kız öğrencisinin bulunduğunu kulüp yetkililerine iletti. Bunun üzerine futbolcu ve yöneticiler, bu talebi kabul ederek, kız çocuklarının ihtiyaç duyduğu botları alarak Midyat'a gönderdi.

Desteklerinden dolayı Mersin İdmanyurdu futbol takımının yönetici ve oyuncularına teşekkür eden Ayşe Özyeğin Kız Öğrenci Yurdu Müdürü Emine Özen, "Mersin İdmanyurdu futbol takımının formasını giyen Nurullah Kaya'nın bölgede pek çok yere yaptığı yardımlarını duymuştum. Ben de kendisiyle iletişime geçtim ve yardım talebimizi kendisine ilettim. Yardım talebimizin ardından Mersin İdmanyurdu takımının yöneticileri ve oyuncularının katkılarıyla yurtta kalan öğrencilerimiz için ayak numaralarına göre 45 adet kışlık bot bir hafta içinde yollandı. Bu soğuk kış günlerinde bu anlamlı yardımla çocuklarımızın ayakları, bizlerin de yüreği ısıtıldı. Çok mutluyuz, çocuklarımızı mutlu görmek bizleri çok sevindiriyor" dedi.

Futbolcuların yolladığı botlar Yurt Müdürü Emine Özen tarafından ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtıldı. - Mardin

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Mersin İdmanyurdu Futbolcularından Midyatlı Kız Öğrencilere Bot - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement