Mersin Valiliği'nden Zafer Bayramı Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Mersin Valiliği'nden Zafer Bayramı Açıklaması

Mersin Valiliği, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda düzenlenecek kutlama programlarının Başbakanlık genelgesi ile iptal edilmesi üzerine, Pazar günü sadece çelen koyma ve tebrik töreninin gerçekleştirileceğini bildirdi.

28.08.2015 15:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin Valiliği, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda düzenlenecek kutlama programlarının Başbakanlık genelgesi ile iptal edilmesi üzerine, Pazar günü sadece çelen koyma ve tebrik töreninin gerçekleştirileceğini bildirdi.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından imzalanan ve bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan Başbakanlık genelgesi doğrultusunda, 30 Ağustos törenlerinin kutlama bölümlerinin Mersin'de de iptal edildiği belirtildi. Açıklamada, "Başbakanlık genelgesinde, 'Son günlerde meydana gelen terör olayları nedeniyle 30 Ağustos Zafer Bayramı törenlerinin sadece çelenk koyma ve tebrikleri kabul şeklinde icra edilmesi; diğer şenlik, konser, eğlence ve kutlama faaliyetlerinin yapılmaması uygun görülmüştür' denilmektedir. Bu kapsamda, 30 Ağustos Zafer Bayramı kapsamındaki resmi programlar, sadece saat 09.00'da Atatürk Anıtı'na çelenk konulması ve saat 09.30'da Kültür Merkezi Şeref Salonu'nda gerçekleştirilecek tebrik töreni ile icra edilecektir" denildi. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mersin Valiliği'nden Zafer Bayramı Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement