2014 Uluslararası Merter Moda Etkinliği - Son Dakika
Güncel

2014 Uluslararası Merter Moda Etkinliği

2014 Uluslararası Merter Moda Etkinliği

İstanbul'da Merter Sanayici ve İş Adamları Derneğince düzenlenen "Merter 2014 Uluslararası Merter Moda" etkinliği kapsamında defile yapıldı.

03.09.2014 22:58  Güncelleme: 23:38

Merter Sanayici ve İş Adamları Derneği'nce (MESİAD) düzenlenen "Merter 2014 - Uluslararası Merter Moda" etkinliği kapsamında defile yapıldı.

Selvi Sokak'ta MESİAD'ın 20. yılı kutlamaları kapsamında düzenlenen etkinliğe, MESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Gecu, İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok, Güngören Kaymakamı Zafer Orhan, Güngören Belediye Başkanı Şakir Yücel Karaman ve çok sayıda iş adamı katıldı.

Etkinlikte konuşan MESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Gecu, Merter'in, Avrupa'nın en büyük toptan alışveriş merkezlerinden biri olduğunu belirterek, aynı zamanda konumu itibariyle açık bir fuar merkezi olduğunu söyledi.

Gecu, etkinlik kapsamında sektördeki gençlere destek verdiklerini dile getirerek, bu çerçevede yarışmalar düzenlediklerini anlattı.

Türkiye'nin, dünyanın her tarafına tekstil ürünleri ihraç ettiğini aktaran Gecu, bu ürünlerin büyük çoğunluğunun çıkış noktasının Merter olduğunu ifade etti.

Merter'den çıkıp, dünya pazarlarında göğüslerini kabartan markalar bulunduğunu kaydeden Gecu, bu markaların Merter'e ve Türkiye'ye değer kattığını söyledi.

Etkinlik

Modanın önemli merkezlerinden Merter'de düzenlenen ve 6 Eylül'e kadar devam edecek etkinlik boyunca mağazalar saat 24.00'e kadar açık olacak.

Etkinlik kapsamında düzenlenen defilede, Özge Ulusoy ve Çağla Şikel'in de aralarında bulunduğu yerli ve yabancı 40 manken podyuma çıktı. 20'si kadın 40 manken, performanslarıyla göz doldurdu.

Defilenin ardından şarkıcı Mustafa Ceceli konser verdi. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 2014 Uluslararası Merter Moda Etkinliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement