Merzifon İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün "Hayata Katıl" Projesi - Son Dakika
Yerel

Merzifon İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün "Hayata Katıl" Projesi

Amasya'nın Merzifon İlçe Emniyet Müdürlüğünce uygulanan "Hayata Katıl" Projesi kapsamında 4 bin 250 lise öğrencisine okullarda yaşanabilecek olumsuzlukların önüne geçilebilmesi adına seminer verildi.

27.02.2015 09:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Amasya'nın Merzifon İlçe Emniyet Müdürlüğünce uygulanan "Hayata Katıl" Projesi kapsamında 4 bin 250 lise öğrencisine okullarda yaşanabilecek olumsuzlukların önüne geçilebilmesi adına seminer verildi.

İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amiri İsa Ertatlı, yaptığı açıklamada, projedeki amaçlarının suç oluşmadan önce vatandaşların ve öğrencilerin mağduriyetini engellemek olduğunu belirtti.

Bu konuda bazı önleyici tedbirler almayı hedefleyerek yürüttükleri çalışmada, 4 bin 250 lise düzeyinde öğrenciye ulaştıklarını vurgulayan Ertatlı, önleyici faaliyetler kapsamında öğrencilere günlük yaşamda karşılaşabilecekleri tehlikeleri ve bu tehlikelerin önüne geçilebilecek basit çözüm yollarının anlatıldığını dile getirdi.

Polis ve halk arasındaki ilişkiyi güçlendirmenin yollarından birisinin de 155 Polis İmdat hattını aramak olduğunu söyleyen Ertatlı, yapılacak bildirimlerin suçun oranında düşüşlere sebep olacağını ve aynı zamanda suç ve oluşmasını engelleneceğini kaydetti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Merzifon İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün 'Hayata Katıl' Projesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement