Merzifon Kent Konseyi Yönetimini Belirledi - Son Dakika
Yerel

Merzifon Kent Konseyi Yönetimini Belirledi

AMASYA (A.A) Merzifon Kent Konseyi, Akif Gülle Kültür Merkezi'nde toplanarak yeni başkan ve yönetim kurulu üyelerini seçti.

30.01.2015 18:37

AMASYA Merzifon Kent Konseyi, Akif Gülle Kültür Merkezi'nde toplanarak yeni başkan ve yönetim kurulu üyelerini seçti.

Toplantıda Kaymakamlık temsilcisi olarak konuşan Yazı İşleri Müdürü Mustafa Gül, Merzifon'un gelişimi, kalkınması açısından Kent Konseyinin önemine vurgu yaptı.

Kentin gelişimi konusunda her bireyin bilinçli bir şekilde sorumlu davranması gerektiğini ifade eden Gül, "Bir şehrin kalkınması, gelişmesi ilerleme kaydedebilmesi konusunda görevi sadece kaymakamlıktan, belediyeden ya da bazı kamu kurum ve kuruluşlarından beklemek doğru değildir düşüncesindeyim. Tüm kamu kurum ve kuruluşları gibi dernekler, vakıflar kısaca sivil toplum kuruluşları, muhtarlar ve hatta kentin sakinlerine bu konuda ciddi görevler düşmektedir" diye konuştu.

Merzifon Belediye Başkanı Alp Kargı ise Merzifon'u bir adım ileri götürebilecek her çalışma ve kuruluşa destek vereceklerine değinerek Kent Konseyinin aktif bir şekilde çalışması gerektiğini söyledi.

Konuşmaların ardından önerilen isimlerin oylanması ile Kent Konseyi Başkanlığına Alp Kargı seçildi. Kenti Konseyi Yürütme Kuruluna ise M. Nejat Kılavuz, Güner Arslan, Kadir Acar, Nurcay Aslanağzı, Sibel Çalık, Muttalip Konuk, Veysel Bayburtlu seçildi. - Amasya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Merzifon Kent Konseyi Yönetimini Belirledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement