Meski, Bozyazı Tekedüzü Mahallesi'nin İçme Suyu Sorununu Çözdü - Son Dakika
Yerel

Meski, Bozyazı Tekedüzü Mahallesi'nin İçme Suyu Sorununu Çözdü

Meski, Bozyazı Tekedüzü Mahallesi\'nin İçme Suyu Sorununu Çözdü

Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü, Bozyazı ilçesinin Tekedüzü Mahallesi’nde hat döşeyerek, yıllardır içme suyu sıkıntısı çeken bölgenin su sorununu çözdü.

30.06.2015 17:03

Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü, Bozyazı ilçesinin Tekedüzü Mahallesi'nde hat döşeyerek, yıllardır içme suyu sıkıntısı çeken bölgenin su sorununu çözdü.

MESKİ'den yapılan yazılı açıklamaya göre, Bozyazı'da daha önce Derebaşı Mahallesi'nde döşenen 850 metre içme suyu hattına ilave olarak 63 milimetre çapında yaklaşık bin 200 metre hat döşendi. Bu çalışmayla Derebaşı ve Tekedüzü Mahalleleri'nin içme suyu sorunu giderildi.

Mersin merkez ve ilçelerin daha nitelikli içme suyuna kavuşması için söz konusu çalışmaların ihtiyaç olan her bölgede yapılacağını belirten MESKİ yetkilileri, Büyükşehir Belediyesi ile birlikte yatırımların artarak devam edeceğini vurgulayarak, "MESKİ olarak, acil ve öncelik sırasına göre yatırımlarımızı gerçekleştiriyoruz. Hizmetlerimiz kentin en ücra köşesine kadar ulaşacak. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Hedefimiz, Mersin merkezde gerçekleştirdiğimiz alt yapı modelini ilçelerimizde de uygulamaktır" dediler. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Meski, Bozyazı Tekedüzü Mahallesi'nin İçme Suyu Sorununu Çözdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement