Messi'den Ronaldo Cevabı! - Son Dakika
Spor

Messi'den Ronaldo Cevabı!

Messi\'den Ronaldo Cevabı!

Barcelona'nın Arjantinli süperstarı Lionel Messi, Cristiano Ronaldo ile arasındaki rekabete ve Real Madrid'in şampiyonluk şansına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

30.03.2016 12:39

SPORCOPE DIŞ HABERLER - Barcelona'nın Arjantinli süperstarı Lionel Messi, Cristiano Ronaldo ile arasındaki rekabete ve Real Madrid'in şampiyonluk şansına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Kendisini ne Ronaldo ile ne de başka bir oyuncu ile kıyaslamadığını belirten Messi, yapılan karşılaştırmaların kaynağının basın olduğunu ve sadece takımına yardımcı olmaya odaklandığını ifade etti.

Messi, "Tüm istediğim takımımın daha iyi olmasına yardımcı olmak. Kendimi Ronaldo veya başka bir futbolcu ile kıyaslamıyorum. Tek düşündüğüm takım arkadaşlarım ve onlarla birlikte maçlar kazanmak. Bütün kıyaslamaları basın yapıyor" dedi.

Real Madrid ile Barcelona arasındaki şampiyonluk yarışını da değerlendiren Messi, başkent temsilcisinin dünyadaki en iyi takımlardan biri olduğunu ve onları geride bırakmanın zor olduğunu söyledi.

Messi, "Real Madrid'in harika oyuncuları var. Her zaman kaliteli kadroları oldu ve dünyanın en iyi takımları arasında yer alıyorlar. Real Madrid zor bir rakip. Ligde onları geçmek her zaman zor olmuştur. Birçok kulvarda onlarla yarışıyor ve onlardan iyi olmaya çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.

Barcelona kariyerinde 520 maça çıkan Arjantinli yıldız, 449 gol atarken 204 de asist yaptı.

Kaynak: Sporcope.com

Son Dakika Spor Messi'den Ronaldo Cevabı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement